![]() |
Domatesli Ve Mantarlı Palamut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Domatesli Ve Mantarlı PalamutMalzeme - 3 adet 1/2 orta boy palamut balığı - 100 gr mantar - 25 gr arpacık soğan (iyice kıyılmış) - 300 gr (3 orta boy) domates - 30 gr (2 çorba kaşığı) Sana - 1 limon - 100 ml (2/5 su bardağı) balık suyu - tuz - taze çekilmiş karabiber - 1/2 çorba kaşığı ince kıyılmış tarhun otu Hazırlanışı Hazırlık Bütün palamut balığını temizleyip 2 cm kalınlığında yuvarlak dilimlere bölün ve yıkayın ![]() ![]() Soğanları piyaz doğrayın ![]() ![]() Fırın kabını Sana ile yağlayın ![]() ![]() ![]() Ana Yemek Hazırlık bölümünde gösterildiği biçimde palamut balığını, domates ve soğanları doğrayın ![]() Fırınınızı 180°C'ye getirip, ısıtın ![]() Fırın kabına palamut dilimlerini dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|