![]() |
İslamiyet Ve Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslamiyet Ve BenMerhaba aekadaşlar ben buraya yeni üye oldum açıkça kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İslamiyet Ve Ben |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslamiyet Ve Benselam aleyküm arkadaşım yazdıklarını bir çırpıda okudum ve beni anlattığını düşündüm bian bende bundan ikiyıl önce kapanmaya karar vermiştim eşimede ailesinee söyledim hiç kimse benim kapanmama karşı değil ama açık olduğumdan da rahatsız olmuyorlar eşim bana dediki şimdi kapanıp ilerde açılacaksan hiç kapanma sürekli kapanacaksan kapan her istediğinide alırım dedi bende senin gibikendime güvenipde kanamadım ben kapadımmı tekrar açılmak istemiyorum bende heralde kendi içimde bazı şeyleri oturtamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İslamiyet Ve Ben |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslamiyet Ve BenCanlar hepimiz müslümanız ne yazıkki bende namaz kılma konusunda tembelim! açıkçası ![]() örtünemeyen kız kardeşlerim sizlere şunu yazim bende örtünmekten çekiniyordum acaba dışarıda nasıl bakarlarr çevrem akrabalarım ne der diye düşünüyordum peki sonra ne oldu? ÖRTÜNDÜM ailem ve çevrem hoş güzel karşıladırlar dışarı çıktığımda kendimi daha özgür hissettim sanki bazı insanların hani rahatsız edici bakışları olur artık o bakışları pek görmüyorum hem daha huzurluyum çünkü rabbimin bizden istediği bir emri yerine getirmeninde mutluluğu var inşallah sizlerde en yakın zamanda örtünürsünüz kardeşlerim |
![]() |
![]() |
![]() |
İslamiyet Ve Ben |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslamiyet Ve BenAllah Razi Olsun Hepinizden ![]() ![]() ![]() Bende Ayni Dertten Muzdaribim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|