Şifâhane |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
ŞifâhaneDe ki: "(Rabbinizi) ister ALLAH diye çağırın, ister Rahman diye çağırın Hangisiyle çağırırsanız çağırın, nihayet en güzel isimler O'nundur " Namazında sesini pek yükseltme, çok da kısma İkisi ortası bir yol tut (İsra 110)"En güzel isimler ALLAH'ındır O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır (Araf 180)"ALLAH, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayandır en güzel isimler O'nundur " (Ta ha 8 )EL KAYYUM Varlığı ayakta tutar; kainata devamlılık lutfeder ![]() ![]() ![]() ![]() "Bütün yüzler, diri ve herşeyi ayakta tutana boyun eğmiştir Zülüm yüklenenler ise perişan olmuştur " (Ta ha 111) |
|
Şifâhane |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şifâhanebedavih´isimli üyeden Alıntı De ki: "(Rabbinizi) ister ALLAH diye çağırın, ister Rahman diye çağırın Hangisiyle çağırırsanız çağırın, nihayet en güzel isimler O'nundur " Namazında sesini pek yükseltme, çok da kısma İkisi ortası bir yol tut (İsra 110)"En güzel isimler ALLAH'ındır O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır (Araf 180)"ALLAH, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayandır en güzel isimler O'nundur " (Ta ha 8 )EL KAYYUM Varlığı ayakta tutar; kainata devamlılık lutfeder ![]() ![]() ![]() ![]() "Bütün yüzler, diri ve herşeyi ayakta tutana boyun eğmiştir Zülüm yüklenenler ise perişan olmuştur " (Ta ha 111)allah razı olsun ben namazımı kılarken hiç ses çıkarmadan,sure ve duaları içimden okuyarak kılıyordum allah sizden razı olsun ki nasıl kılacağımı öğrendim ![]() ![]() rabbül alemin ecrini kat kat verir inşallah hayırlı günler![]()
|
|
|
|