![]() |
Kapanmaya Hazır Mıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapanmaya Hazır Mıyım?merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen içime çok büyük bir istek geliyo ama sonra hep birşeyler giriyo araya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapanmaya Hazır Mıyım? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapanmaya Hazır Mıyım?bence hazırlık yapmak değil de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapanmaya Hazır Mıyım? |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapanmaya Hazır Mıyım?vildaan´isimli üyeden Alıntı merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen içime çok büyük bir istek geliyo ama sonra hep birşeyler giriyo araya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() merhaba vildancım ![]() ![]() ![]() geçen sene haziran ayında namaz kılıyordum bittikten sonra kendi kendime "ben neden kapanmıyorum" dedim sonrasında senin gibi ben de acaba bu heves mi yoksa kalıcı bişi mi diye düşünmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en öenmlisi de ben o arkadaşıma ilk söylediğimde ve o benim kararlılığımı gördüğümde söylediği şey hala aklımdadır ve en dikkat edilecek nokta budur bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha önce bakmadığım bir açıdan gösterdi bana gerçeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah kardeşim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapanmaya Hazır Mıyım? |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapanmaya Hazır Mıyım?denizhkn´isimli üyeden Alıntı merhaba vildancım ![]() ![]() ![]() geçen sene haziran ayında namaz kılıyordum bittikten sonra kendi kendime "ben neden kapanmıyorum" dedim sonrasında senin gibi ben de acaba bu heves mi yoksa kalıcı bişi mi diye düşünmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en öenmlisi de ben o arkadaşıma ilk söylediğimde ve o benim kararlılığımı gördüğümde söylediği şey hala aklımdadır ve en dikkat edilecek nokta budur bence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha önce bakmadığım bir açıdan gösterdi bana gerçeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah kardeşim ![]() ![]() öncelikle çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|