Papatya Tarlası |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Papatya Tarlasıgüneş pencereden mağrur bir şekilde, giriyor içeri sevinç kaplıyor bir anda içimi, dalıyorum düşüncelere güneş içimi ısıtıyor aşkınsa yakıyor beni papatya tarlasında koştuğumuz günler aklımda ![]() el ele bıkmadan yorulmadan koştuğumuz, yorulduğumuzda papatyaların üzerine uzandığımız, nekadar değişik gelmişti gökyüzünün mavisi bile o an kimsenin olmadığı, sen ve ben papatya tarlasında ikimiz, aşkımız ve bitmeyen sevgimiz ![]() bir kucak dolusu papatya, toplayıp vermiştin bana papatyaları sevdiğimi biliyordun benzetiyordun hep bana baktığın papatya falında ise, seni sevdiğim çıkıyordu ikimizde çok mutluyduk birlikte bir haberle gittin çok uzaklara istemiyerekte olsa aklımda yine papatya tarlası ve hayallerimiz bazen tek başına toplarım papatyaları ![]() gözümün önünde sen ve bedenlerimiz birlikte gözyaşlarım ıslatıyor solduruyor papatyaları ama bizim aşkımız, solmayacak hiçbirzaman ruhlarımız papatya tarlasında el ele dolaşacak her papatya açtığında sevgimiz, yeniden büyüyecek sana olan sevgim hiç bitmeyecek seninle yeşerecek ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
RaHaTSiZ
|
Cevap : Papatya Tarlası~~ Şu papatya kadar güzel bir çiçek var mı yau ? :)) güzel bir şiir gülgüzeli teşekkür ettim :sm_wink: ~~ |
|
Cevap : Papatya Tarlası |
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Papatya TarlasıTeşekkürler sevgili Kaplan okuyan gözlerine sağlık
|
|
|