Hz.Hatice (R.A.) Annemize.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz.Hatice (R.A.) Annemize....ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim ![]() masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor ![]() Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem ! ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin ![]() Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem!Seni yazmak satırlara değil,kalbime yazmak ![]() ![]() Seni gözü yaşlı bir geceden, hüzün kokan bir çehreden aşkıma yazmak ![]() ![]() ![]() Bu garip,gözyaşı mürekkebiyle Seni anarken, hiçliğinin denizinde boğuluyor ![]() EY TAHİRE ! EY TEMİZ diye çağrılan annem ! Temiz olamadım Seni kadar,kirli şafaklarda toz bulutlarında eridim ![]() Ben TAHİRE olamadım,arınamadım anne ! karalandım, yağmalandım ![]() gönü iklimlerinde dört mevsim kara bulutlar var, dört mevsim üşüdüm annem ! şimşekler çakıyor asumanımda![]() EY VEFALIM, EY ŞEFKAT KAHRAMANIM ANNEM ! Sana serzenişlerimi sunuyorum ![]() hani diyorum o annelerin, babaların evladından kaçacağı günde belki diyorum onca kalabalığın içinde uzatırsın ellerini![]() ![]() ![]() Sana adamiş bir kor var içimde, Sen olamadım, ama Senin gibi olmaktır muradım ![]() ![]() ![]() O GÜL NEBİ (SALALLAHU ALEYHİ VE SELLEM) Seni çok sevmişti ![]() Senden hep övgüyle söz etmiş ![]() ![]() Gittiğin sene "hüzün senesi "adını vermiştir ![]() " insanlar beni inkar ettiğinde bana inandi, insanlar beni yalanladığında, o beni taşdik etti![]() ![]() ALLAH O´nunla bana çocuklar ihsan etti, ALLAH O´na rahmet etsin ![]() "demişti![]() GÜL KOKULU EFENDİMİZ İşte Seni böyle sevmişti annem ! Çağlar ızdırabı solukluyor, gündüzlerimiz dahi karanlık bulutlar gibi doluyor ![]() tutulmayan ellerimiz var,asılı kaldık boşlukta ,garip kaldık![]() ![]() NERDESİN ANNEM? Anneler var, anneliğine hayran, yavrular var anne şefkatine susamış ![]() ANNE NERDESİN ? Cennet kurağın açılmaz mıdır garipliğimize, ahlarımıza cevabın gelmez mıdır ? ANNEM ! Kızın HZ FATIMA´ya özendik![]() Biz FATIMA olamadık anne ![]() SEN HATİCE ol anne, annemiz ol ne olur anne ! ANNEM ! ummanlar kadar geniş,okyanuslar kadar şefkatli annem! şu zaman-i ahirde bu bozulan zeminde, gör ki asrın vebası dünya sevdası ![]() Dört yanımız sisli bulutlu annem ! ahde vefa kalmadı, savaslar, cinayetler, kız çocuklar bu asırda da gömülüyor annem ! ANNEM ! kan gölüne dönüyor beyaz ülkelerim ![]() masum bebekler soğuk kursunların hedefi oluyor![]() Genç kızlar SENİN adını taşıyan HATİCELER zalimin hain arzularına tutsak oluyor annem ! ANNEM !ciğerlerime kadar işledi buram-buram özlemin ![]() Asrı saadete susadım anne, boğazım ağıt annem! EY EFENDİMİN SEVDİĞİ, EY annem ´den önce annem ! gel, tut ellerimden kutlu NEBİYE götür beni anne, götür beni ANNEM !ANNEM ! ALINTI-ibret net |
|
Hz.Hatice (R.A.) Annemize.... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz.Hatice (R.A.) Annemize....Es Selamü Aleyküm yüreği yanık bir imdat ile, bir feryadu figan öyle güzel istiyorlar ki ![]() ![]() Rabbimiz c c tez zaman da sıkıntılarına derman versin![]() ![]() ![]() Kendimi anlayamadığım için ![]() ![]() ![]() Kendim ![]() ![]() ![]() Kendim ![]() ![]() ![]() Kendim ![]() ![]() ![]() Dünya'yı değiştir müslüman, dünya'nı değiştir ![]() ![]() ![]() Allah c c razı olsun ablam vazifelerimizi gözümüze adeta sokarcasına anlatan bir mektup![]() ![]() ![]() Selam ve dualarımla ![]() ![]()
|
|
|
|