Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevgiliye, sitemimdir

Sevgiliye Sitemimdir

Eski 02-11-2008   #1
gülgüzeli

Sevgiliye Sitemimdir

Bu tek taraflı davanın yargıcı sen, savcısı da sen ol Üç düğmeli darağacı elbisesini dikme gerek yok Al senin olsun vücudum Hayatının tüm öfkelerini benim bedenimden al Hayata yenik başlamanın tek sorumlusu olarak gördüğin sevdamı yık, yıkabildiğin kadarVe mutlu olacaksan, şu canımı al diyeceğim ama bu canı sen vermedin ki sen alasın !

Tek bir kelime etmeden vur boynumu Acıma, merhamet etme Bir nefes kadar değerli bildiğin bu yüreği en kötü haliyle bil Güya ömrünü mahveden tek kişi olarak gösterdiğin bana tüm günahlarını en güzel hediyen olarak bırak Hayatında biriktirdiğin öfkelerin hesabını benden kes sevgili Mahşere kalmasın hesabınYenik başladığın hayatın tek hatası olarak beni göster Hançeri al, gözlerime sun Giderken son hediyen olsun kanlı hançerin Vur hadi, vurabildiğin kadar

Ölümü kuşan hadi Kır zincirlerini Musalla taşım hazır Yeter ki ölüm senin ellerinden gelsin Gözlerin, göğsüme saplanan son kurşunum olsunYüreğim, diz çökmüş dizlerin dibine Çökmüşken kır, kırabildiğin kadar Haklısın, sana hayatı zehir ettim değil mi ? Hayatındaki onca acıyı, onca günahı ben vermişcesine sadece yüreğimi öldürYirmi küsur senenin son bikaç ayına tanıklık eden bu kadını ömrünün hatası olarak addet Sonuna kadar vur emi Bir daha doğrulamayım sevgiliUnutmadan, kötüler çok yaşamaz sevgili Güya ben senin yüreğinde en kötüyüm Merak etme o zaman; yakındır ölümümSevinebilirsin artık Zaferini kutlayabilirsin Lakin tek üzüntüm var sana dair; ben gidince hayatındaki tüm hatalari yükleyebileceğin yüreği bir daha bulamayacaksın ne yazik ki Ben ona üzülürüm sevgili

Hakkın varsa eğer hesabın mahşere kalsın sevgili Yok kalmasın diyorsan; bana gelen yolu ve yüreğimin adresini biliyorsun Öfkelerini beline kuşanıp çık karşıma Doğrulttuğun namluya yüreğimi usulca sürmezsem namertim sevgili !

Cevap : Sevgiliye Sitemimdir..2

Eski 02-11-2008   #2
gülgüzeli

Cevap : Sevgiliye Sitemimdir..2

Susma, beni uçurumlarda ağlıyor bulmuşken susma ne olur En bildiğin öfkeleri cümleler halinde haykır Alevle yakılmış kelimelerinin biri bitmeden diğeri saplansın ciğerlerime Her kelimen ayrı bir hançer acısı versin yüreğime Patlamaya hazır azgın dalgaları üzerine giyinip çaresiz kıyılarıma vur Vur, vurabildiğin kadar Diş geçiremediğin en yakın insana karşı yıllarca biriktirdiğin ama bir türlü söylemediğin bedduaları benim için etYüreğinde yara bağlamasın çıplak öfkelerin İçinde kalmasın en gariz küfürlerinİşte bedenim burda; dilinin ucunda ne varsa say sayabildiğin kadar

Boynumu yalnızlığın ayak ucuna bükmüşken, beni " bende " bu kadar zayıf yakalamışken ez ezebildiğin kadar Öfkelerini kus avuçlarıma Bana dair tek anı bırakmaHerşeyi kibritsiz yak, yakabildiğin kadar Kır, hiçbir zaman yarası sarılmamış kanatlarımı Kırılmış dallarımı ise içindeki kızgın kelimelerin lavlarında erit İçindeki nefreti sesli kelimelerle haykır Haykır ki, benden önceki yaralı geçmişinin tek sorumlusu ben bileneyimYirmi küsür senelik ömrünün son bikaç ayına tanıklık eden beni hayatının en büyük hatası olarak yargıla emi Hayatında en büyük hatan keşke ben olsaydım Keşke !

Kendim düşmüşken uçurumlara; kendi yarınlarımı kendim hançerlemişken bir de sen vur, vurabildiğin kadar Dürüstlük abidesi kelimeleri sırtına yükleyip en acımasızca yargıla beni İnsanlığımı, sevdamı fütursuca yargıla Sakın ama sakın kendini yargılama !

Aynalara bakarken benim çirkin yüzümü hatırla Ama hiçbir zaman aynalarda " kendinle " yüzleşmeDuvarlarda " yalancı" suretini görüp öfkenin yumruklarıyla yarala yüreğini Hayatında biriktirdiğin tüm kavgaların sebebi olarak beni göster Keşke, hayatındaki tüm kavgaların tek sebebi ben olsaydım Keşke !

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sevgiliye Sitemimdir

Eski 02-11-2008   #3
Gözyaşı

Çok hüzünlü olmuş gülgüzeli eline sağlık :img-cray:

Eski 02-11-2008   #4
gülgüzeli

ağlama yaa boşveer asıl ağlaması gerekenler ağlasın! teşekkürler vakit ayırdığın için sevgili gözyaşı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com