![]() |
Sevgiliye Sitemimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sevgiliye SitemimdirBu tek taraflı davanın yargıcı sen, savcısı da sen ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek bir kelime etmeden vur boynumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümü kuşan hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkın varsa eğer hesabın mahşere kalsın sevgili ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sevgiliye Sitemimdir..2 |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
Cevap : Sevgiliye Sitemimdir..2Susma, beni uçurumlarda ağlıyor bulmuşken susma ne olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boynumu yalnızlığın ayak ucuna bükmüşken, beni " bende " bu kadar zayıf yakalamışken ez ezebildiğin kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendim düşmüşken uçurumlara; kendi yarınlarımı kendim hançerlemişken bir de sen vur, vurabildiğin kadar ![]() ![]() ![]() Aynalara bakarken benim çirkin yüzümü hatırla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgiliye Sitemimdir |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sevgiliye SitemimdirÇok hüzünlü olmuş gülgüzeli eline sağlık :img-cray:
![]() |
Cevap : Sevgiliye Sitemimdir |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sevgiliye Sitemimdirağlama yaa boşveer asıl ağlaması gerekenler ağlasın! teşekkürler vakit ayırdığın için sevgili gözyaşı ![]() |
![]() |
![]() |
|