![]() |
Beni De Çağır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni De ÇağırGardaş, bayramların bayram olduğu Bir bayram gelirse, benide çağır, Bayram edenlerin huzur bulduğu Bir bayram gelirse, benide çağır ![]() ![]() ![]() Çizilen hudutlar dar gelir bana Kula kulluk etmek ar gelir bana ![]() Bayramsız yaşamak zor gelir bana Bir bayram gelirse beni de çağır ![]() ![]() ![]() Yıllar yılı bekliyorum durakta, Tahammül kalmadı yanan yürekte ![]() Allahın aşkına koyma merakta Bir bayram gelirse, beni de çağır ![]() ![]() ![]() Arada bir gelir gider yoklarım ![]() Dost selamın canevimde saklarım ![]() Hasretle sarılır, öper koklarım Bir bayram gelirse, beni de çağır ![]() ![]() ![]() Hicran oku yüreğimde sokulu Aşk gelince azad ettim akılı ![]() Muhacir sevdalı, ensar kokulu Bir bayram gelirse, beni de çağır ![]() ![]() ![]() Fakrimi anladım var ın içinde İbrahim gül toplar nar ın içinde ![]() Yarın Muhammedi Nurun içinde Bir bayram gelirse, beni de çağır ![]() ![]() ![]() Takvimlerde BAYRAM diye yazı ne? Bayram ise gönlümdeki sızı ne? Giden bayramların düşüp izine Bir bayram gelirse, beni de çağır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|