![]() |
Gece Ve Hüzün.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gece Ve Hüzün..Gece Ve Hüzün ![]() ![]() Katrandan süzülmüş bir gecede, Gökte gizlenen aya küsmüş yıldızlar ![]() Ellerimde sana veremediğim, Gönlümün son tazarrusu bir mektup, İçimde aşka kırgın, Kağıttan bir gemi ve suskun sireni, Zincirini kırarcasına demir almış, Acelesi var ![]() Sütten kesilmemiş yetim bir çocuk avazında, Ağlıyor sesi geceyi yırtarcasına ![]() Boğazımda düğümleniyor yalnızlığım ![]() Martıların acı çığlıkları eşliğinde yutkunuyorum ![]() Dünde kalan aşkımı hemen sahiplenmiş, Rıhtımdaki kaldırımlar ![]() ![]() Köşedeki saat kulesi, Dün sana beş kala durmuş ![]() Sen uzaktasın artık bana, Anladım uzaklığın tuzak bana ![]() Beynimden kılavuzsuz geçiyor düşünceler, Kelimeler mavi limana varamadan İçimde karaya oturmakta bir bir ![]() ![]() Daha dün başımı okşayan rüzgârın İşkencelerine mecâlsizim ![]() Boyası kalkmış bir duvarda resmin ![]() Ve her yanım camdan sevgi kırıkları, Bileklerimi kesiyor, Sokak lambalarının ışıkları , Yüzümden düşüyor bin bir parçam, Yüzüm yok artık yüzsüzüm… Birazdan bir sel olacak sokaklarımda, Yerlere yağan hüznün şeffaf damlalarından, Bak hava durumu yine yanıldı, Oysa ben ![]() ![]() Bugün yeryüzüne hiç yağmayacaktım ![]() Bu gece yine hüzün doluyum ![]() Bir ben varım benden içeride, Bir de sen… ![]() Bedenimde hiç dikilmemiş, İflah olmayan hiç kapanmayan yaram ![]() Yirmidört yedi ikibinsekiz CoşkuN ArslaN |
![]() |
![]() |
|