![]() |
İstanbul,Sevgilim Benim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul,Sevgilim BenimBir Elimde ölüm Fermanım, Bir Elimde Sevdam ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirine Kenetleyip Ellerimi; Yürüdüm ![]() Gecenin Bir Vaktidir, Kirli Sarı Işığı,sokak Lambalarının; Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Kentin Damarları Olan,sokaklardan; El-ayak çekilmiştir ![]() ![]() ![]() Can çekilmiştir ![]() ![]() ![]() Kan çekilmiştir, Atmaz Atardamarları Kentin Bu Kent I S T A N B U L Kentidir ![]() Yedi Tepesinde Yedi Hançer ![]() ![]() ![]() öyle Savrulmaz Her Rüzgarda, Kolayına Gülmez; Yas Tutuyor Etekleri Ve ![]() ![]() Cümbüşlü şarkılarda ![]() ![]() Istanbul Kenti ![]() Kentin Sokaklarında ![]() ![]() ![]() Beni, Adım Adım Dolaştıran Nedir Yalnızmı Kalmak Istiyorum ![]() ![]() Yoksa; Karışmakmı Kalabalığa?! Belki!! Belkide Değil!? Ama Yadsımak Neye Yararki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlak Seni Arıyorum,seni; Direncimin Genç Dehası Gözlerimin Elası; Hazır Kırmışken Yasakları, Ve; örülmeden Gözlerime; Ağlamanın Ayıbı, Yağmur Bulutları Gibi, Koyup Başımı Göğsüne; Yüreğimi Döke Döke,ağlamak Istiyorum; Ağlamak ![]() Selam Ve Dua Ile Allah"a Emanet Olunuz ![]() |
![]() |
![]() |
|