![]() |
Düştüm Cümlelerimden....Susuyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düştüm Cümlelerimden....Susuyorum...Düştüm cümlelerimden ![]() ![]() ![]() ![]() Katransı bir geceden sonra “ gül “ doÄŸumlarına ÅŸahit yüreÄŸimle akıyorum satırlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Mülteciyim zamansızlığın…Adressizim…Kıyılarında yaÅŸamama izin ver… ![]() ![]() Sınır dışı hallerimi bilirsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Sürgüle Kapılarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni ve seni biz yaptığın için diline kepenk vurmak isteyecek rüzgarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkma sakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " YüreÄŸinin sesini biraz daha aç ; Çünkü hiçbir “ gül “ topraksız ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir hayat “ umutsuz “ yeÅŸermemiÅŸtir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|