![]() |
Bakirköy'den Mektup Var ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bakirköy'den Mektup Var !Sensizdim kendime bir iş aradım, Baştan savıp asabımı bozdular ![]() Hatırşinas dostlarıma uğradım, Sağolsunlar müdür beye yazdılar ![]() Müdür bey gerçekten yufka yürekmiş, İşim inşaatta kazma kürekmiş, Bir sağlık raporu almam gerekmiş, Tam teşekkül hastaneye yazdılar ![]() Yağışlı gözümün hazan çağı da, Olur olmaz yerde başlar ağıda, Sinir servisine giden kağıda, Aklından zoru var diye yazdılar ![]() Bir saat anlattım tek bir buseni, Doktorlar efsane sandılar seni, Belki de alaya aldılar beni, Bana palavracı diye kızdılar ![]() Bir ara sensizlik krizim tuttu, Bilmem ki o anda ne olup bitti ![]() Hekimler heyeti havale etti, Acil vak’a Bakırköy’e yazdılar ![]() Bu çağda bu sevda abes dediler, Cezası çelikten kafes dediler, Ben kime ne yaptım,ne istediler, Bana bu çukuru niye kazdılar ![]() Burda ne sen varsın, ne de bir iş var, Üç adım voltalık gidiş geliş var ![]() En ayıp sözlerle kaplı dört duvar, Bunca küfrü kime,niye yazdılar ![]() Açmak için zahmet etme zarf açık, Hala bana sevgin varsa birazcık, Mektubumu alır almaz yola çık, Gözyaşlarım bir acayip azdılar, Gözyaşlarım bir acayip azdılar ![]() cemal safi |
![]() |
![]() |
|