Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değer, denemeye, spagettı, özel

Özel Spagettı Denemeye Değer

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

selamunaleykum arkadaşlar

cok ozel bır bır tarıf kacırmayın uzulursunuz

malzemeler

1paket uzun makarna

2bır kaşık salça

3250gr kıyma

4bır tutam maydonoz

5kımyon

6karabıber

7tuz

8nane

9ıkı cay bardağı sıcak su

102 yemek kaşığı yağ

yapılışı

değerlı arkadaşlar yapılışı cok kolay ama bır harıka baştan soyleyeyım bunu yedıkten sonra hergun makarnacı olcaksınız

once makarnayı haşlıyorsunuz tuzu unutmuyoruz tabıısonra yağlıyoruzayrı bır tavada yağı koyuyoruz ve kıymayı kavuruyoruz hemen kavururken salçayı ılave edıyoruz ve bır ıkı cay bardağı sıcak su

kaynıyor kısık ateşte

derken maydonozları kucucuk doğruyoruz ve ılave edıyoruz hemen ardından bıraz kımyon bıraz karabıber ve tuz ve naneyı ılave edıyoruz ve kısık ateşte pışırıyoruz

ne zamana kadar suyu cok olmıcak arkadaşlar

sonra uzun makarnayı servıs tabağına alıyoruz şunu hemen soyleyyeyım makarnayı asla kırmıyoruz ozellık burda zaten

uzerıne hazırladığımız kıymalı sosu guzelce koyuyoruz

mmmmmmmmmm sonra bır elımızde kaşık bır elımızde çatal makarnayı çatala alıp kaşıkta dolayıp affıyele yıyoruz

tek kelımeyle enfes

deneyın

allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam, bugün tarifi denedim Arkadaşlarla olan ilk kaçamakta sizin bu güzel tarifinizi denemek istedimÇok güzeldi gerçektenBen ve arkadaşlar çok beğendik değerli HocamÇok teşekkür ederim tekrar size, paylaştığınız içinOnlardan da selamlar ve sevgiler iletiyorum sizeDualarımızla birlikte baki selam ile En Emin'e emanetsinizHayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

aliye_aliye´isimli üyeden Alıntı

Selamün Aleyküm Değerli Gülnisa hocam, bugün tarifi denedim Arkadaşlarla olan ilk kaçamakta sizin bu güzel tarifinizi denemek istedimÇok güzeldi gerçektenBen ve arkadaşlar çok beğendik değerli HocamÇok teşekkür ederim tekrar size, paylaştığınız içinOnlardan da selamlar ve sevgiler iletiyorum sizeDualarımızla birlikte baki selam ile En Emin'e emanetsinizHayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah

aleykumselam

sevdığıne sevındım guzel kardeşım afıyet olsun

arkadaşlarına da coook selam soyle

allah razı olsun kardeşım

allah gonlune gore versın

allaha emanet ol

bırgun kımbılır bızde yerız allah bılır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com