|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| dağitim, değerlendirme, dişi, elektrik, fazlasi, genel, ihtiyaç, malzemeler, müdürlüğü, satiş, tedaş, türkiye, yönetmeliğimülga |
Türkiye Elektrik Dağitim A.Ş. Genel Müdürlüğü (Tedaş) İhtiyaç Fazlasi Ve İhtiyaç Dişi Malzemeler Değerlendirme Ve Satiş Yönetmeliği(Mülga) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye Elektrik Dağitim A.Ş. Genel Müdürlüğü (Tedaş) İhtiyaç Fazlasi Ve İhtiyaç Dişi Malzemeler Değerlendirme Ve Satiş Yönetmeliği(Mülga)TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEDAŞ) İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEMELER DEĞERLENDİRME VE SATIŞ YÖNETMELİĞİ(MÜLGA)TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TEDAŞ) İHTİYAÇ FAZLASI VE İHTİYAÇ DIŞI MALZEMELER DEĞERLENDİRME VE SATIŞ YÖNETMELİĞİ(MÜLGA)Türkiye Elektrik Dağıtım A Ş Genel Müdürlüğü (TEDAŞ) İhtiyaç Fazlası ve İhtiyaç Dışı Malzemeler Değerlendirme ve Satış YönetmeliğiMaliye Bakanlığından Resmi Gazete Tarihi : 12/09/2005 Resmi Gazete Sayısı : 25934 **15/03/2008 tarih ve 26817 S R G de yayımlanan " Türkiye Elektrik Dağıtım A Ş Genel müdürlüğü (Tedaş) İhtiyaç Fazlası Ve İhtiyaç Dışı Malzemeler Değerlendirme Ve Satış Yönetmeliği " nin 1 maddesi ile yürürlükten kaldırılmıştır **Kaynak: mevzuat adalet gov tr |
|
|
|