|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatımı, görsel, istediginiz, işletim, kurabilirsiniz, microsoft, pc`nize, sistemi, virtual |
![]() |
Microsoft Virtual PC ile PC`nize İstediginiz Kadar İşletim Sistemi Kurabilirsiniz (Görsel Anlatımı) |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Microsoft Virtual PC ile PC`nize İstediginiz Kadar İşletim Sistemi Kurabilirsiniz (Görsel Anlatımı)![]() Bilgisayar kullanıcılarının bir kesimi kullandıkları bilgisayarda çeşitli nedenlerden dolayı birden fazla işletim sistemi kullanmak durumundadır (mesela Windows 98 ile Windows XP, veya Windows ile Linux vs ![]() ![]() ![]() Microsoft Virtual PC, HD’nizi bölmeden, kullandığınız Windows işletim sistemi üzerine ’sanal’ işletim sistemleri yüklemenizi sağlar ![]() Virtual PC kullanarak yükleyeceğiniz işletim sistemi Explorer, Word benzeri diğer Windows uygulamaları gibi bir pencere içersinde görüntülenir (ayrıca tam ekran görüntüleme seçeneği de vardır) ![]() Sanal işletim sisteminiz üzerinde program yükleme, müzik dinleme, internet bağlanmak gibi tüm gündelik işlerinizi yapabilirsiniz ![]() Programi INDIR Download details: Virtual PC 2007 -------------------------------------- Gorsel Anlatimini Izlemek icin http://www.bulentantar.com//mozilla/...C/virtual.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Microsoft Virtual PC ile PC`nize İstediginiz Kadar İşletim Sistemi Kurabilirsiniz (Görsel Anlatımı) |
![]() |
![]() |
#2 | |
makena
|
![]() Cevap : Microsoft Virtual PC ile PC`nize İstediginiz Kadar İşletim Sistemi Kurabilirsiniz (Görsel Anlatımı)Alıntı:
payılaşım için çok sağaolasın kardeşim çok teşekürederim sayıgılarımla ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|