![]() |
Geçmiş Olanlara Ahım Olsun… |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Geçmiş Olanlara Ahım Olsun…Geçmiş olanlara ahım olsun… Geçmiş olanlara ahım olsun… Meğer sırra kademle demlenmiş senle geçirmeyi vaat ettiklerin… Öyle denmiş adlarına… Sen gitmeden az evvel belirmiş zihnimde cümleler Ömrümce hiç heceleyemediğim kelimeler ![]() Belki de hızla geçsin, söylensin ve bitsin dediklerimdi Bu yüzden bir daha hiç söylemediklerimdi ![]() Bir saniye bile düşünmeden sana dediklerim ![]() Şimdi bir pişmanlık yasasıyla tahliye olmanın hüznü var Her bakanın görebileceği, Senden bana yadigâr ömür izlerimde ![]() Birde bakmayı bilenenlerin hislerine tercüman bir sızı var Hem de en derinlerimde Kimsenin uzanmaya cesaret edemediği kadar derinde Sevgiyi taşıyan parçam Parçalanmış bir halde ![]() Hali hazırda bir pervane tam da boynuna geçirilmiş bir kementle ![]() ![]() Adını bile anmadığın çiçekleri uzatacaktım sana Belki de dokunacaktım yüreğinin en derinine Tüm hüznüm vaat ettiklerine ![]() Anlamını bilmeden öylesine söyleyiverdiklerine Şimdi aklımda bir kırık iskemle Eskimiş mavi boyası gökyüzünü hatırlatır mı diye umut ettiğim ![]() Dayanıversem benle birlikte yıkılıverecek bir harabe Bir paslı çivi varmış tamda elimi uzattığım yerde ![]() Elime battığında acısı kalbime sızan ![]() Rengi senin zehrine benzeyen ![]() Beni hüzne sevk eden ![]() Şimdi bir pişmanlık yasasıyla tahliye olmanın hüznü var Her bakanın görebileceği, Senden bana yadigâr ömür izlerimde ![]() Birde bakmayı bilenenlerin hislerine tercüman bir sızı var Hem de en derinlerimde… Geçmiş olsun geçmişime… [mate]/ Ocak 2008 |
![]() |
![]() |
|