Ey Sevgili (C.C) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Sevgili (C.C)![]() Eyy RABBİM Sözlerin en güzeli hiç şüphesiz sana aittir Bizim söylediklerimiz, Söyleyeceklerimiz Söyleyemediklerimiz Söylemek istediklerimiz İçimizde sakladıklarımız Suskun bıraktıklarımız Terk ettiklerimiz Unuttuklarımız Fısıldadıklarımız Hepsi hepsi sözlerin hepsi Ancak Sana yöneldiği için güzeldir Şüphesiz duayı dilimize veren Sen sin Dilimizi duaya çeviren Sen sin Sözlerin en güzel Sana aittir Ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir Eyy ebediyyeen bana yakınlığını tattırdığın için Bana vahyettiğin tüm gerçekler için Beni hayat denen bu sonsuz lezzet pınarının başına oturttuğun için Bildiğin tüm ayıplarımı örttüğün için Gördüğün tüm kusurlarımı bağışladığın için Umuduma katık ettiğim tüm hayallerim için En Sevgini bana elçi gönderdiğin için ![]() Eyy Sevgili Beni aşkına muhatap ettiğin için sonsuz hamd Sana Sonsuz minnettarlık Sana Sonsuz minnet Sana Sonsuz şükür Sana Sonsuz teşekkür Sana ![]() Eyy Rabbim Tut ellerimden Sonsuz kudret elinle beni hiçliğe düşmekten alıkoy Unutulmuşluktan uzak eyle beni Varlığına komşu eyle beni Ben acizim dayanağım Sensin Fakirim ben sığınağım Sensin Dilsizim sözüm Sensin Körüm ben gören Sensin Sağırım ki Sen işitensin ![]() Eyy Rabbim Sözlerin en güzeli Sana aittir Ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir Bu kırık dökük sözlerimi Bu perişan Sen kabul eyle Sen güzelleştir Ki Sen bana aşktan kanatlar vermiştin ya Aşkın semasına uçurmuştun ya beni Elimi Sen dokumuştunya Hani ele avuca gelmez dokunuşları Sen bahşetmiştin ya bana Gözüme kendi nazarından ışıklar vermiştin ya Gözle görülür güzellikler vermiştin ya bana Yüzüme tebessümü Sen giydirmiştin ya Tebessüme karşılık veren güzel yüzler koymuştun ya karşıma ![]() Eyy Rabbim Yoktum be Sen var ettin Unutulmuştum ki Sen sevdin Sevdiğin için var ettin Bir Sen sevdiğin için varedildim Bir Sen beni andığın için ihya edildim Öyleyse Eyy Rabbim Varlığımı aşkına armağan eyle Yak beni aşının ateşinde Al beni bu rüyadan Al beni bu dünyadan Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına toprak eyle ![]() Eyy Rabbim Bütün güzel sözler Sana söylemekle güzeldir Kırık dökük de olsa kabul eyle sözlerimi Yıkık dökük de olsa duy yakarışlarımı Kabul eyle beni Kabul eyle sözlerimi Suskunluğumu, dilsizliğimi en güzel dua eyle Dua eyle dilsizliğimi Dua eyle suskunluğumu En güzel dua eyle ki Sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir Dua eyle sözlerimi Güzel eyle Amiiin |
|
|
|