Sevmiyorlar Bizi...Aldiriş Etme Sen Ona... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevmiyorlar Bizi...Aldiriş Etme Sen Ona...Yüce Rabbimiz, münkirler müşrikler pislikten ibarettir buyuruyor ![]() ![]() ![]() SEVMİYORLAR BİZİ ![]() ![]() ![]() ALDIRIŞ ETME SEN ONA![]() ![]() Seni sevmeye bilirler ![]() ![]() ![]() Hiç önemli değil ![]() ![]() ![]() ![]() Başörtünü sevmezler ![]() ![]() Sakalını sevmezler ![]() ![]() ![]() Namazını sevmezler ![]() ![]() ![]() Okulunu sevmezler ![]() ![]() ![]() Görüşünü sevmezler ![]() ![]() ![]() Yani anlayacağın seni hazmedemezler ![]() ![]() İçlerine sindiremezler![]() ![]() ![]() ![]() Niye mi? Çünkü sen bir gülsün, gülbahçesisin ![]() ![]() ![]() seni bundan dolayı hazmedemiyorlar![]() ![]() ![]() Mevlana anlatıyor: Bir gün pislik böceği gül bahçesinden kaçıyormuş Kaçıyorken de diyor ki: - Aman gül bahçesi ne pis kokuyorsun Nefret ediyorum senden Gül bahçesi de diyor ki: - Senin benden nefret etmen benim kemalime, benim olgunluğuma dalalettir A postuğu kokmuş Senin dünya da sevdiğin bir şey vardır O da pislikten ibarettir Benim gibi gülü, gül bahçesini elbette sevemezsin, diyor ![]() |
|
|
|