|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
siz kendi güneşini perdeleyen bulutsunuz |
![]() |
Siz Kendi Güneşini Perdeleyen Bulutsunuz&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Kendi Güneşini Perdeleyen Bulutsunuz&Quot;Hayatın boşluklarını doldurmak, yahut dolu bir hayatı boşaltmak insanın elinde olmalı ![]() Hayatı dolu dolu yaşayanlar da, başıboş gezinenler de bir tercih yapıyorlar aslında ![]() Bereketle dolmak ya da bereketten kaçmak ![]() Elinde olmalı insanın ![]() Dua, bereketi çağırır günlere ![]() ![]() Bereket duayı bollaştırır ![]() Her ikisinin yokluğu, başka yoklukları ve başka boşlukları davet eder ![]() Neden boş olmasın ki günler bir gaye olmayınca? ![]() ![]() Bugün okuduğum kitapta çok beğendiğim bir cümle vardı: "Siz kendi güneşini perdeleyen bulutsunuz" diyordu ![]() ![]() Ne kadar da doğru ![]() Güneş sızamıyorsa ördüğümüz bulutların arasından, suçu güneşte değil dönüp bir de kendimizde aramalıyız ![]() ![]() Güneşsiz günlere ah-u vah etmek sisleri dağıtmıyor ![]() Esefler hiçbir kalbi mutlu etmiyor, mutmain etmiyor ![]() Eseften uzaklaşmak diliyorum tüm kalplere ![]() ![]() Ümit ediyorum Ümitle, güzellikleri istiyor ve bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|