![]() |
Sahte İşıkları Söndürdüm De Geldim Rabbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahte İşıkları Söndürdüm De Geldim Rabbim![]() SAHTE IŞIKLARI SÖNDÜRDÜM DE GELDİM RABBİM ben sahte uzaklıkların sürgünü ben eğreti vuslatların esiri ben yalan yolların yolcusu ve ben sönmüş ışıkların yansıması ![]() ![]() ![]() Bu gerçekle Rabbime sesleniyorum ![]() ![]() ![]() Tüm kaybedişlerimin nedeni Seni aramadığım içindi Her boşluğa düşüşüm Senin ellerimden tutacağını düşünemeyişimdendi ![]() ![]() ![]() Ve Rabbim her düşüşlerimde Kanayan yaralarım için isyan edişlerim Hep bu nedenleydi ![]() ![]() ![]() Açtığım ellerime dökülen dualarda Hep kendim , hep ben vardım ![]() ![]() ![]() Yine bencillik ettim biliyorum Oysa ki ![]() ![]() ![]() Avuçlarıma dökülen göz yaşlarım ![]() ![]() ![]() Ve sana olan özlemlerim olmalıydı ![]() ![]() ![]() Sana olan sevdam olmalıydı Avuçlarımı dua dua kuşatan ![]() ![]() ![]() Bütün sürgünler sana Bütün hasretler sana Ve bütün vuslatlar sana olmalıydı ![]() ![]() ![]() Ve işte Rabbim kapındayım Affet beni ![]() ![]() ![]() Yağdırdığın rahmet yağmurundan Sağnak sağnak nasiplenirken Ben kendimi kupkuru çöllerde gördüm Nasılda kördüm ![]() ![]() ![]() Nasılda kördüğümdüm ![]() ![]() ![]() Aklım kafi gelirken gerçekleri anlamaya Akledemedim ![]() ![]() ![]() Ve Rabbim bu aciz kul ![]() ![]() ![]() Gerçekleri göremediği için kör geldi sana ![]() ![]() ![]() Sözlerine kulak veremediği için sağır geldi sana ![]() ![]() ![]() Seni layıkıyla anmadığı için dilsiz geldi sana ![]() ![]() ![]() Her vakit açmadığı için elsiz geldi sana ![]() ![]() ![]() Çağrına koşarak gitmediği için ayaksız geldi sana ![]() ![]() ![]() Ve Rabbim ![]() ![]() ![]() Bütün sahte ışıkları söndürüp geldi sana ![]() ![]() ![]() Nurunla aydınlanmaya geldi ![]() ![]() ![]() Sana geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana geldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|