Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ? |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?arama yaparkn buldm :) takldm kaldm kopamadm :) |
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ? |
|
|
#3 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?bilmiyorum bi şekilde geldim ama gitmek el vermedi
|
|
#4 |
|
seyito
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?ben dün gibi hatırlıyorum transformers flimin etkisinde kalmıştım transformers temasını arıyordum geze geze buraya kadar geldim takıldım kaldım çıkamadım:) tabiki bu arada transformers temasını unuttum zaten hiçbiyerde bulamadım:))))))) |
|
|
|
#5 |
|
yagmur34
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?arama yaparken buldum biraz gezdim hoşuma gitti üye oldum ve aranızdayım :)
|
|
#6 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?bbk sayesinde öğrendim forumu İyi ki de gelmişim:)
|
|
|
|
#7 |
|
delishhhh
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?üniversiteden arkadaşlar sayesinde tanıdım bu siteyi ![]() ![]() (rahatsız, unforgiven)
|
|
|
|
#8 |
|
evrem88
|
Cevap : Forumsinsi Ailesine Nasıl Ulaştınız ?garip bi hikayem var burası için ![]() ![]() ![]() google a yazdığım bir insanın ismi getrdi buraya beni![]() meğer sevilen üyelerinden biryimiş gelnce anladım![]() çok aktif bir üye olamasamda takip etmeye çalışıorum ve seviyorum forumu farklı gerçekten![]() ![]() ilk üye olduğumda çok karışık gelmişti çıkamamıştım içinden ama alıştım şimdi ikinci adresim pc yi açar açmaz ilk girdiğim sitelerden birisi![]() ![]() hazırlayanlara ve katkı sağlayanlarada burdan teşekkür etmek isterim bu konu sayesinde![]() ![]()
|
|
|
|