![]() |
Kırık Camlar |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kırık Camlar![]() ![]() Kırık camları toplamaya çalışıyorum, ama nafile ![]() ![]() ![]() ![]() Toplanmıyor, canım yanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kırıkları toplarken birde elim kanıyor ![]() Biliyorum parçalarını bir araya getirmek mümkün değil ![]() ![]() Bin parça olmuş, yayılmış camlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Topluyorum yinede ![]() ![]() Belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok değerli benim için ![]() ![]() ![]() ![]() Senin için hiç bir zaman değerli olmadı, biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sen attın yere, sen kırdın! ![]() ![]() ![]() ![]() Bir de marifetmiş gibi, yüzüme güldün ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ise baka kaldım sana, ![]() İnanamadım yaptıklarına ![]() Ne kadar kolaymış meğer, böyle kırıp geçmek ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar kolaymış be aşkım, bir kalbi bine bölmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Kırık Camlar |
![]() |
![]() |
#2 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Kırık Camlarbi kalbi bine bölmek o kadar kolaykiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşkler gülgüzeli çok güzel bi şiir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kırık Camlar |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kırık Camlarben teşekkür ederim bitanem okuyan gözlerine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|