|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlama, geçirelim, gözden, islamiyeti, şeklimizi |
![]() |
İslamiyet'i Anlama Şeklimizi Gözden Geçirelim.. ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İslamiyet'i Anlama Şeklimizi Gözden Geçirelim.. !İslamiyet'i anlama şeklimizi gözden geçirelim En son ve en mükemmel dinin mensupları olarak, bir önceki, yani batıl olmuş dinin mensupları tarafından kolayca güdülebilmek ağırımıza gidiyor ![]() ![]() Niçin Batı bizden daha ileride? Niçin onların araştırmalarına, fabrikalarına, silahlarına muhtacız? Niçin orada sağlık, iktisat, tarım, enerji, mimarlık-şehirleşme meselesi halledilmiş de bizde bir hercümerc sürüp gidiyor? Dürüstlük, çalışma, ilim bizim baş prensiplerimiz olduğu halde niçin sağlamlık söz konusu olduğunda Alman malı arıyoruz? Temizlik bize emredilmişken, niçin sokaklarımız pis? İlim Allah'ın sıfatıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kur'an'ı ve Peygamber'i gönderen Allah, insana öyle bir akıl vermiş ki, İslamiyet'i anlasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela okul ders kitaplarının bütünü Allah'ın yarattıklarını anlattığı halde, bazı öğretmenler yaratanı inkar edip, yaratıkları anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ın yaptıklarının ve yarattıklarının hepsi mükemmeldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İslam'ı anlama şeklimizi değiştirmeliyiz ![]() ![]() ![]() Amerikan filmlerine gözyaşı döken Müslüman'ın, Müslümanların derdine ağlamaması büyük bir felakettir ![]() Ben 15 yaşına kadar Kur'an'ı görmeden büyüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gördüm ki Müslümanlar İslam'ın şartlarını yerine getirdikten sonra, PARA, MAL ve MEVKİ ile ilgili ibadetlerini yerine getirmezse kurtulamaz! ![]() 11 Eylül 2010, Cumartesi Hekimoğlu İsmail |
![]() |
![]() |
|