![]() |
Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Örtülü Spiker Başını Açtı.....13 yıl önce Kanal 7’de Türkiye’nin ilk tesettürlü spikeri olarak ekrana çıkan Serpil Öcalan, başını açtı ![]() ![]() ![]() ![]() Serpil Öcalan’ın başını açmasında kişisel tercihinin rol oynadığı belirtildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
![]() |
![]() |
#2 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....dönekliğine madalya taksın ödüllendirsin kendi kendini;) tşkr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Kişisel Tercih, bunu böyle adlandırmak lazım Sevgili Sıradışı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....oturmuş bi kişilik bu kadar büyük bi değişiklik göstermemelidir sevgili su perisi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Evet haklısın ama yinede saygı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....teşekkürler:) sizinde paylaşımlarınız çok güzel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayko26
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....paylaşım için teşekkürler başörtü bahane insanın kalbi temis olmalı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı..... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Hayko26 aynen katılıyorum, yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Sıradışı, Hayko26 başörtüsünü bahane derken spiker için yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....tamam ya bişey demedim:) ama spiker için olduğunu sanmıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
su perisi
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Saygıın için teşekkür ederim Sevgili Sıradışı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....anlayış ve iyi niyet olduğu sürece saygının yitirileceğini sanmıyorum sevgili su perisi asıl ben teşekkür ederim size |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
alper1482
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....Pardon ama bu nasıl bi haber yaa ''Serpil Öcalan’ın bir süre önce eşinden boşandığı ve tekrar kızlık soyadı Ulfaz’ı kullanmaya başladıktan sonra başını açarak bu hafta ekrana modern görüntüsüyle çıktığı söyleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylasım için teşekkürler ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
hayko26
|
![]() Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....nie başörtüyü bu kadar sahipleniyorsun sıradışı türkiyede çoğu kişi dinin görevlerini yerine getirmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|