Bir Tek Seni Erteleyemedim |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Bir Tek Seni ErteleyemedimGüneşli bir öğleden sonra yaşıyordum , Yağmurlardan bir kaç gün önce, Bedenimi ve ruhumu öyle kaptırmıştımki sana , Fark etmeden ertelediğim , işlerim çoğalmış Evimi unutmuşum , çiçeklerim solmuş Güneşli bir öğleden sonra Ertelediklerimi yeniden kendim gibi hayat verdim, Ve penceremin kenarında , Elimde kahvem , unuttuğum sokağıma daldım Arnavut kaldırımları dedikleri , Taş örgüleri izledim saatlerce Ve üzerinden geçen insanları , Belkide basit ama kocaman bir huzur vardı içimde Kulağımda huzuruma huzur katan hoş bir müzik, Gözlerimde bilindik bir dalgınlık , Tüm bir öğleden sonraya neler sığdırmıştım , Yine sığdırdıklarımın içine , Yine bir seni koydum Güneşin ışıltısı gibi ışıltılıydın içimde Her ne kadar seni her düşündüğümde Ömrümden ömür alıp gitsende ![]() ![]() !!! Huzurla aynadaki kendime günaydın demelerimi özledim, Ve aynı günün gecesine elimdeki kitabımı keyifle bitirip, Gecenin karanlığında acı çekmeden , Uykuya dalışlarımı özledim Ertelediklerimi anımsadım , Bir tek seni erteleyemedim
|