![]() |
Böyle Bir Dünya İstemiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Böyle Bir Dünya İstemiyorum![]() ![]() ![]() Vur Beni Cocuk! Benim Evime Kurşun Yağmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Ah Yüreğim Senin Kadar SevdaLı olamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() küçük çocuk gözyaşlarını sil nasıl açıklayabilirim içinde hissettiğin korkuyu çünkü bu kötü dünyada dogdun insanın insanı öldürdüğü ve hiç kimsenin nedenini bilmediği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir çocuğun hayaline ortak olmak,ona yardım eli uzatmak varken NİYE BU KİMSESİZLİK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine ağlamaklı Yıldız bakışlı çocuklar Hayattan vazgeçmişcesine Sanki yılların tüm yükü üzerlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Emek vereceksin yarınlar için Alın terin ile varacaksın Ulaşmak istediğin yere ![]() ![]() Haksızlığa boyun eğmeyip Zulüm edene baş kaldıracaksın ![]() ![]() ![]() Dört elle sarılacaksın emeğine Okuyacaksın İnsanı insanlığı öğreneceksin Bileceksin SENİ,BENİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -ya sen ne olacaksın çocuk? -astronot olacağım ![]() ![]() -niçin astronot olmak istiyorsun sen çocuk manidardır oldukça: -yıldızlara ulaşacağım n'olcak yıldızlara ulaşınca? -en parlaklarını toplayıp anneme vereceğim ![]() ![]() ![]() çocuk bu! ![]() ![]() ![]() sevdiği varlık için dünyayı bile yakar ![]() ![]() ![]() Kapatalım pencereyi, Parçalanmış bedenleri, Yoklukları,yıkıntıları, Yıkıntılar arsından sızan gözyaşlarını Umursuzca eğlenebilen pa-parazitleri Görmeğe dayanamıyorum anne ![]() ![]() ![]() Bakmayın güldüklerine onların Fotoğraflarını çeken abileri söylemiş Gülün diye YOKSA ![]() ![]() ![]() ![]() Oyy çocuk ![]() ![]() Sen mavilerde bir geleceksin ![]() ![]() Sen adın gibi hırçın ![]() ![]() ![]() ![]() Adın DENİZ miydi senin, Onun gibi bakıyorsunda, Kaderinde onun gibi mi? Onlar çocuk değil öyle zannediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Acımı diyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() Acı denince kimimizin aklına aşk acısı kimimizin aklına kolun kırılma acısı gelir ![]() ![]() Çok nadirdir acı denince ölüm ün özgür olamamanın aklımıza geldiği ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlerle bu resimler paylaşınca beni daha iyi anlayacağınıza eminim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özgürlüğünüz Hiç Kısıtlandı mı? Ölüm ile bir an bile burun burun a geldiniz mi? Dilerim ki Bunları Allah`ım Hepimizin Karşısına Herşeyi Çıkardıktan Sonra Çıkarsın!!! Aminn ![]() ![]() ![]() Evlat Acısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HiçBir AnanınSızısı Farklı Değildir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu resimlerle konu açtığım için özür dilerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Böyle Bir Dünya İstemiyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Böyle Bir Dünya İstemiyorumÇok anlamlı çok duygu dolu resimler yüreğim sızladı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Böyle Bir Dünya İstemiyorum |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Böyle Bir Dünya İstemiyorumyyha çok fenba oldumm sana da ne kadar tşk etsem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|