![]() |
Seni Sevmekten Korkuyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Sevmekten Korkuyorum...Seni sevmekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Korkuyorum, deli bir tay gibi, kendimden ![]() ![]() ![]() ![]() Uzattığımda ellerimi, sana dokunamamaktan ![]() ![]() ![]() Oysa, her nefes gibiyken, Bana uzak olmandan, korkuyorum ![]() ![]() ![]() Ve korkuyorum, her karanlığında, bu şehrin ![]() ![]() ![]() Karabasanlar misali, Beni çaresiz koyup gitmenden, korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum Baktığımda gözlerinin en kuytusuna, Kendimi bulamamaktan ![]() ![]() ![]() ![]() Benliğimi ararken yüreğinde, Bir boşlukta kaybolmaktan ![]() ![]() ![]() Onca HEP'in arasında, Bir HİÇ olmaktan, korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum, Evet ![]() ![]() ![]() Beni sevmenden, korkuyorum ![]() Korkuyorum, Bu ateşin ikimizide çepeçevre sarmasından, Çaresiz bir Akrep misali, kendimi vurmaktan ![]() ![]() ![]() Alev alev tutuşup, bir ömür boyu yanmaktan, Korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ve korkuyorum, sana alışmaktan ![]() ![]() ![]() Zaten sensizken, Sensiz kalmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Ve korkuyorum, korkularımla yüzleşmekten, Sana, yenik düşmekten KORKUYORUM ![]() ![]() ![]()
|