Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, güveç

Fasulye Güveç

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye Güveç



Fasulye Güveç
Güveçte tavuklu fasulye tarifi
Malzemeler (6 kişilik)

6 adet tavuk baget
1 kg taze fasulye
2 adet soğan
4-5 diş sarımsak
4 adet domates
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
Tuz, karabiber

Hazırlanışı

Sarımsakları temizleyip bütün halde bırakın Soğanları soyup kıyın Domateslerin kabuklarını soyup zar şeklinde doğrayın Taze fasulyelerin kılçıklarını temizleyip istediğiniz uzunlukta kesinTavuk bagetleri ızgarada hafif pembeleşinceye kadar kızartın Gğvecin içini fırça yardımıyla yağlayın ve fasulyeyi bagetle birlikte güvece yerleştirin Sarımsaklar, soğan ve domatesleri ilave edin Salçaları bir bardak suda karıştırıp üzerine gezdirin Tuz ve karabiberini ilave ederek üzerini kapatın Önceden ısıtılmış 160 derece ayarlı fıtında 2 saat kadar pişirin ve sıcak servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.