![]() |
En gerideki adam |
![]() |
![]() |
#1 |
punisher
|
![]() En gerideki adamO SABAH ACELEM YOKTU ![]() ![]() ![]() ![]() 'Bu adam mutlaka hayatta başarılı olacaktır' diye düşündüm ![]() Onun arkasından giden adam, sakin adımlarla ilerliyordu ![]() 'Belki bu adam da hayatta birşeyler başarabilir' diye mırıldandım ![]() En arkadan gelen adam ise sanki hiçbir hedefi yokmuş gibi etrafına bakıyor ve sallana sallana yürüyordu ![]() 'İşte' dedim, 'hayatta hiçbir işe yaramayacak bir serseri!' Derken aklıma birşey geldi: Ben bu adamların her üçünün de gerisindeydim! Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter ![]() ![]() Her zaman doğruyu söyle ama her doğruyu herzaman heryerde söleme ![]() ![]() Kendine katı kararlar almaktan cekinme ama kararlarını her daim esnetmeyi bil ![]() ![]() Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler ![]() ![]() Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok ![]() ![]() Dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım ![]() ![]() Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : En gerideki adam |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : En gerideki adamtşkler çoq güselmiş ![]() ![]() anlamlı bi paylaşım olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|