Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Resimler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hacker, temel

Hacker TemeL :)

Eski 04-26-2008   #1
JOKER
icon111

Hacker TemeL :)

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Hacker TemeL :)

Eski 04-27-2008   #2
tilki

ilginç :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2008   #3
punisher

Abartılmış Trabzona gelinde bi bakın bakim bu şekilde konuşan varmı? Önemli bir hatırlatma daha Trabzonlular LAZ değilidir bilmeyeniniz varsa öğrensin

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2008   #4
JOKER
icon111

Alıntı:
punisher tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Abartılmış Trabzona gelinde bi bakın bakim bu şekilde konuşan varmı? Önemli bir hatırlatma daha Trabzonlular LAZ değilidir bilmeyeniniz varsa öğrensin
hoca tabiki abartılmış sonuçta komedi trabzoda bu şekilde konuşan var ben giresunluyum ve trabzonda çok kaldım ve trabzonda hepsi değil belki ama lazlar var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2008   #5
SheKil_ÇocuK

HEHHEKomikmiş
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-27-2008   #6
punisher

değerli kardeşim sen Trabzonda ne kadar veya neresinde ne kadar kalıp kimlerle muhattap oldugnu bilmem ama ben dogdum doğalı Trabzondayım ve senin düşünceni ima ettiğin şeye hiç rastlamadım şive yok demiyorum ama bu abartılmış ve tekrar tekrarlıyorum Trabzonda LAZ yok tur Laz lıgı şiveli konuşma zannediyorsanız değil Lazlarda bir azınlıktır ve gürcistan tarafında çoğunluğu olmakla birlikte Rize Ardeşen ve Pazarda fazla şekilde vardır ve Lazca diyede bir dilleri vardır Bilmeyen bilsin konuyu bulandırmanın bi anlamı yok boşuna germeyelim bence ortamı sende hakkınca komik birşeyi paylamak istemiş olabilirsin lakin paylaştıgın konu içerisinde direk hedef alınan bir kitle ve şehir var Bu şehri bu şekilde küçük görmek isteyen küçük beyinlere benim lafım "Söz meclisten dışarı"
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2008   #7
efobedo

komik bide lutfen trabzon tartısması yapmaın yhaa

Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum
Zihnimin derinliklerinde
yaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılı
Onların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-27-2008   #8

saol paylaşım için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com