![]() |
..Bana Bir Resim Çiz.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ..Bana Bir Resim Çiz..Bana bir resim çiz ; Mum ışığında aydınlanmayı bekleyen geceler , Kapkara gökyüzünde kaybolmuş yıldızlar , Acıyan yüreğim olsun içinde ![]() ![]() Acıyı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Kan revan içerisinde unutmaya uyuyan insanlar , Kırık dökük düşler , Kırılmış insanlar olsun içinde ![]() ![]() Unutmayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Yolunu kaybetmiş insanların oradan oraya savrulmaları , Aradıklarını bulamamanın yıkılmışlığı , Acı ile kanamaları olsun içinde ![]() ![]() Kanamayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Yalnızlığın ayazında donmaya ramak kala insanlar , Sigaramın dumanında boğulan düşler , Dumansız düşünceler olsun içinde ![]() ![]() Ramak kalmayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Beklemekten usanmayan fakat beklediği 'şey'i unutan insanlar , Titrek cümleler , ağlamaklı sözcükler , Unutulan insanlar olsun içinde ![]() ![]() Unutulmayı çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Koşan ama sol tarafındaki ağırlıktan kaçamayan , O ağırlığın altında ezilirken , Çığlıkları duyulmayan insanlar olsun içinde ![]() ![]() Sessiz çığlıkları çiz bana ! Bana bir resim çiz ; Simsiyah bir sahnede , siyah bir perde olsun , Perdenin açılmasıyla şeytanlar dans etsin , Kapkaranlık sahnede mutluluğun ve yalnızlığın son oyununu oynasınlar sonsuza değin ![]() ![]() Sonsuzluğu çiz bana ! ![]() Bana bir resim çiz ; Adı , ihanet olsun ![]() ![]() ![]() Bana bir resim çiz ; Adı , ayrılık olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|