İflah Olmayı Beceremez Bu Gönül |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İflah Olmayı Beceremez Bu GönülAyrılık mı asıl acıtan, Yalnızlığım mı ![]() ![]() bilmiyorumAslını istersen uzun zamandır ayırtedemiyorum Gözlerimde bölük pörçük kelimeler sana dair Hangisine değsem ![]() ![]() çamurHangisine değsem ![]() ![]() yaşHangisine değsem ![]() ![]() toz oluyor ortalıkBen artık diren(e)miyorum ![]() ![]() !Heryer,herşey karanlık,önümü göremiyorum ![]() ![]() ![]() Var mı ötesi ![]() ![]() ![]() Var mı çaresi ![]() ![]() ![]() Hayat üstüme üstüme gelirken Ben ![]() ![]() ses çıkar(a)mıyorum(içimdeki ateşe rağmen boğuluyor(muy)um ![]() ![]() )Geceleri sabaha erdiremiyorum Ya da sanırım; Uyumuyorum ![]() ![]() bilmiyorumAslını istersen uzun zamandır farkına varamıyorum Kinci değilim ![]() ![]() aslaAma içim soğudu bikere,içimdeki onca yangın sönmese bile İflah olmayı beceremez bu gönül ![]() ![]() ![]() En büyük hatam, Kalbinde gerçek aşka yer olmayan birine gönül düşürmekti belki ![]() ![]() bilmiyorumAslını istersen uzun zamandır neden aramıyorum Bi garip hüzünlerde, Bi garip derinliklerde, ![]() ![]() sadece ağlıyorum![]() ![]()
|
|
|
|