![]() |
Bir Hayal Kırıklığı Şimdi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Hayal Kırıklığı ŞimdiYaşamaya geç kaldıklarım ve yaşayamadıklarım varya hani ![]() ![]() ![]() Hepsi birer hayal kırıklığı bende şimdi ![]() ![]() ![]() Hayat dolu ben boş ![]() ![]() ![]() ![]() Kuracak hayalimde yok ![]() ![]() ![]() Hayal kurabilecek gücümde ![]() ![]() ![]() Hayal kırıklığını bilirmisin sen? Nasıl bir zehirdir o? ![]() ![]() Hadi! Sende boş ver beni ![]() ![]() Hayatı terkedeli çok olmadı belki ama ![]() ![]() Baksana hayat çoktan terketmiş beni! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Bende bi hayal kırıklığıyım işte ![]() ![]() Geçmişim ![]() ![]() Yaşadıklarım ![]() ![]() Hayal kırıklıklarım ![]() ![]() Gözlerimin yaşı ![]() ![]() Yüreğimin aşkı ![]() ![]() Söyle daha ne sayayım? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksa böyle olmak yakışmıyor die; Yüreğimi ![]() ![]() Aklımı ![]() ![]() Fikrimimi atayım? ![]() ![]() Yüzüme bakmayın neyin var diye! Gerçekten'' hiçbir şeyim yok'' artık ![]() ![]() ![]() Hiç bir şeyde gözüm yok ![]() ![]() Hiç bir yüreğin yüreğimde izi yok artık ![]() ![]() ![]() İnanırmısın bilemem ama galiba yüreğimde yok artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi boşluk içimdeki ![]() ![]() ![]() Tahammül edemediğim bi karanlık çıkmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken sadece gitti sanıyordum ![]() ![]() ![]() Giderken yüreğimide götürdüğünü bilemezdim değilmi? ![]() ![]() ![]() ![]() En sancılı gecelerimde gözlerimde bir düş ![]() ![]() ![]() Kimse bilmez bilemez karanlıklarda kayan yıldızları seyrettiğimi ![]() ![]() ![]() Kimse duyamaz hıçkırıklarımı ![]() ![]() ![]() Kimse geri getiremez kaybettiğim geçmişimi ![]() ![]() ![]() Sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Deliler gibi sevdiğim erkeğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünden kimse bilemez geleceği belki ![]() ![]() Ama ne olur ; Geri getir giderken götürdüğün yüreğimi ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|