İnadına İnadina Seveceğim . . . |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnadına İnadina Seveceğim . . .Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]İşte; bu gecede yanlızım,yine dilimde aynı sözcükler ![]() Yüreğimde aynı hüzün,yine karanlığa teslim olmuş yanlızlığım ![]() ![]() Yine sana, gel diyeceğim biliyorum,gelmeyeceksin ![]() İnadına düşüneceğim seni inadına inadına seveceğim ![]() ![]() İşte; bu gecede yanlızım,yine dilimde aynı sözcükler ![]() Yüreğimde aynı hüzün,yine karanlığa teslim olmuş yanlızlığım ![]() ![]() Yine sana, gel diyeceğim biliyorum,gelmeyeceksin ![]() İnadına düşüneceğim seni inadına inadına seveceğim ![]() ![]() Güneşi bilirsin hep aynı yerden doğar, Bazen ılık,bazen sıcak,bazen de yakar Kimi gün bulutlar saklasa da,bilirsin ki ardında bir gerçek var ![]() ![]() Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]İşte; sende benim gözlerimde öyle doğdun Bazen ıslak,bazen kederli,bazen de ışıl ışıldın Bir an gözlerimi kapatsam da bilirsin ki ardında sen vardin ![]() ![]() ![]() Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]Bak, işte yine çocuk oldum,ağladım karşında Hadi saçlarımı okşa ellerimi tut Yoksa,yok olup gideceğim kahrımdan ![]() Yine sana gel diyecegim,biliyorum gelmiyeceksin ![]() Inadina düsünecegim seni inadina inadina sevecegim ![]() ![]() ![]() Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]Yine anıları çıkartacağım yüreğimden,sereceğim önüme ![]() O güzel günleri bir bir buruşturup atacağım çöptenekelerine Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]Sonra albümden resimlerini ayıracağım tek tek Parçalayıp yırtacağim, ![]() ama, bir tek tek resmin kalacak elimde, O da bana verdiğin ilk resmin iste onunla bileklerimi keseceğim Yine damarlarımdan, damla ![]() ![]() damla![]() ![]() ![]() sen akacaksın![]() ![]() ![]() Gene sana gel diyeceğim, biliyorum,gelmeyeceksin İnadına düşüneceğim seni, inadına inadına seveceğim Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ]Şimdi sevgilim bir başıma doruğundayım sensizliğin Yüreğim utanır seni özlemekten,aydan parlak gözlerin Çocuk gülüşlerin gelir aklıma,ellerim tutar ağlayamam Evet acı çektiğim doğru,seni sevmenin bedelidir bu ![]() Sana gene gel diyecegim, biliyorum gelmiyeceksin ![]() ![]() Inadina düsünecegim seni inadina, inadina sevecegim ![]() ![]() Üye Olmayanlar Forumumuzdaki Linkleri Göremez 10 saniyenizi ayırarak üye olun![]() ![]() ] |
|
|
|