![]() |
İlk Defa.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlk Defa..Hayatta ilk defa bir insana bu kadar inanabiliyorum İlk defa gerçekten seviyorum Ben o tatlı heyecanı ilk defa yaşıyorum Ve ilk defa bir insana sayısını bilmediğim kadar şiir yazıyorum Yazılarla içimdeki sana ait olan sevgiyi haykırıyorum insanlara Hayatı ilk defa bu kadar çok yaşamak istiyorum Ben ilk defa aşık oluyorum Birinden ısrarla vazgeçmek istemiyorum Sanki o olmadığında hayat benim için sona erecekmiş gibi hissediyorum Ve ilk defa birinin yüzünü göremediğimde bu kadar çok özlüyorum Sevmenin ne kadar güzel olduğunu Bazen de ne kadar acı verdiğini ilk defa anlıyorum Yüreğimde bir yangın var Okyanuslar bile söndüremez bu yangını Ben bu duyguyu ilk defa yaşıyorum Aşk şarkıları ilk defa bu kadar anlamlı geliyor İşte güzel gözlüm ben ilkleri seninle yaşyorum Ve yüreğimin en derin yerinden gelerek söylüyorum Seni çok seviyorum Ve bunu ilk defa inanarak sana söylüyorum Hayatta aşkın adını seninle öğrendim Ve senin için hiç düşünmeden canımı bile veririm Hayat sen varsan güzel ![]() ![]() ![]() İşte güzel gözlüm bu yüzden benim için çok özelsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|