Dünyanın En İyi 20 Cep Telefonu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyanın En İyi 20 Cep Telefonu1 HTC DesireNexus One ile aynı gibi dursa da dokunmatiği inanılmaz hassas bir telefon Klavye olmadan çok hızlı yazmak mümkün, 3 7 inç ekranıyla kullanımı rahat ve OLED kalitesi kendini belli ediyor![]() 2 Apple iPhone 4Apple'ın yeni amiral gemisi modeli eksikleri tamamlıyor ve bunu muhteşem bir ekran ile taçlandırıyor ![]() 3 Samsung Galaxy SSamsung Galaxy S, Wave'in bütün iyi yanlarını alıyor ve bir de Android işletim sistemi ekliyor 4 Sony Ericsson Xperia X10 MiniSony Ericsson Xperia X10 Mini Xperia X10'un küçültülmüş halinden çok daha fazlasını sunuyor ![]() 5 HTC LegendYavaş işlemcisiyle Desire'ı geçemese de güncel işletim sistemi ve genel özellikleriyle oldukça üst seviye bir cep telefonu ![]() 6 Apple iPhone 3GSiPhone 4 kadar güçlü olmasa da fiyatı indirime giden bu model hala dünyanın en iyi cep telefonlarından birisi olmayı başarıyor ![]() __________________ 7 Palm Pixi PlusOrijinal Pixi'den sonra elden geçirilmiş, çok daha güçlü ve karşılanabilir, gneiş kitlelere uygun bir cep telefonu ![]() 8 Samsung WaveHD video kayıt, 1Ghz Samsung işlemci, Super AMOLED ekran ile büyüleyici bir cep telefonu ![]() 9 Nokia N8Yüksek depolama kapasitesi, üstün donanım özellikleri ve en son Symbian işletim sisteminin yetenekleri ile bir amiral gemisi ![]() 10 Motorola Milestone XT7208MP'lık güçlü bir kamera, 720p HD video kayıt imkanı gibi gelişmiş özelliklere sahip ![]() __________________ ![]() 11 HTC WildfireHTC Desire gibi görünüyor, HTC Tattoo'dan daha iyi bir ekranı ve ve HTC Hero işlemcisi kullanıyor Hesaplı bir Android HTC![]() ![]() ![]() 12 HTC HD2Hassas çoklu dokunmatik, 4 3 inçlik devasa ekran, Flash video, güçlü işlemci ve dahasıyla bir cep telefonu canavarı![]() __________________ 13 Google Nexus Oneİkizi olan HTC Desire'ın gerisinde kalıyor Arayüz onun kadar akıcı değil Daha pahalı ama sesli Google araması gibi ek özellikler sunuyor![]() 14 Nokia 6700 ClassicKlasik bir cep telefonu tasarımı, kullanımı çok kolay, çok pahalı değil ve tasarım olarak da genel kalite olarak da üst sınıf duruyor ![]() 15 LG Pop GD510Dokunmatik kontrol ve dar bütçeye hitap eden bir telefon Çok küçük, çok hafif ve 3 inç ekrana sahip![]() 16 Nokia E72E71'in başarısını izleyen, klavyesiyle hızlı kullanılabilen ince ve hızlı bir cep telefonu ![]() __________________ ![]() ![]() ![]() 17 Dell Streakİnce, 5 inç ekrana sahip ve çoklu donunmatik İşlemcisi güçlü ve Android kullanıyor, çok iyi bir tablet-cep telefonu18 BlackBerry Bold 9700BlackBerry Bold 9700 modeli RIM'in aynı fiyat aralığında sunduğu en iyi model İşletim sistemi eskise de mesajlaşma ve sosyal ağ olarak çok güçlü![]() __________________ 19 Sony Ericsson ElmElm, Sony Ericsson'un temel telefon işlemlerini başarıyla sunan ve iyi bir kamera ile güçlendiren ekonomik ve çevre dostu modeli ![]() 20 Samsung Genio SlideSamsung, Genio Touch ve Genio QWERTY'nin özelliklerini birleştirerek ekonomik ama güçlü Genio Slide'ı ortaya çıkarttı ![]() |
|
|
|