Uçma..!Gitme Uzaklara..!Yanımda Kal! |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Uçma..!Gitme Uzaklara..!Yanımda Kal!Uçma ![]() !Gitme uzaklara![]() !Yanımda kal!” Uzun zaman oldu biliyor musun? Bu kağıtla bu kalem buluşmayalı ![]() Belki de çok şey daha var içimde buluşmak istediğinle buluşamayan Çok şey!! Yine bir durgunluk havası var bende ![]() Yine duygusallık ![]() Ve yine bir şeyler çırpınıyor yüreğimde Yüreğimin de içinde ![]() Bir kuş saklı sanki göğsümde Ha uçtu ![]() Ha uçacak![]() ! Ellerim göğsüme bastırıp ![]() Avuçlarımın içine alıp onu ![]() “Uçma ![]() !Gitme uzaklara![]() !Yanımda kal!” dercesine![]() Yalvaran gözlerle bakıyorum gözlerine ![]() Şimdi, sen ve ben ![]() Her şey o kadar erken ki ![]() ! O kadar bebek ki hislerimiz ![]() Bir daha kaybetmek var en kötüsü Bir daha ve son defa kaybetmek ![]() Ve büyütmeden öldürmek var o bebeği ![]() Belki de zamanım yok,o zamanı olmayanı beklemeye Ya gelmezse o beklenen o zaman ![]() ! Ya da gelmeden zaman biterse ![]() ! Apaydınlıkken şimdi her yanım, En aydınlıkta büyütmek istiyorum o bebeği O zamanı olmayanı bekleyip de boşa geçsin istemiyorum bu aydınlık zamanım Karanlığı bulmak da var Ve bir daha aydınlığa dönecek gücü bulamamak da ![]() Hadi gel!! Neyse elimizdeki şu an içimizi aydınlatan ![]() Bittiği yere kadar yaşayalım Göreceksin!Yaşadıkça bitmeyecek ![]() Yaşadıkça daha da aydınlanacak içimiz Mutluluğun En Güzelini Yaşayacak Kadar Özgürsen; Sevginin En Ağırını Taşıyacak Kadar Güçlüysen; Hadi Gel!!Bekleme
|
|
#2 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Uçma..!Gitme Uzaklara..!Yanımda Kal!anam bi an başını okuyun ca şey geldi aklıma uzaklara uçma kuşum uçupta gitme yorulursun :D:D ama gözlerimi güzel bir şiir daha okumakla yordum gene teşekkür ederim paylaşımın için ellerine ve Emeğine Sağlık |
|
Cevap : Uçma..!Gitme Uzaklara..!Yanımda Kal! |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Uçma..!Gitme Uzaklara..!Yanımda Kal! |
|
|
|