![]() |
Aldığım Nefes Senle Sınırlı |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aldığım Nefes Senle SınırlıGözlerim yoluna düşmüş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden öte sözler duyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ayağıma pırangalar vurmuş odaların ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tutsaklık demişler bunun adına ![]() ![]() tutsaklık değil benim senden gidemeyişim ![]() ![]() başka birşey ![]() ![]() daha yüce ![]() daha akılalmaz ![]() daha sınırsız ![]() uçsuz bucaksız,dursuz duraksız ![]() ![]() daha da nefessiz bırakır insanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çaresizlik demişler bunun adına ![]() ![]() çaresizlik değil benim senden gidemeyişim ![]() ![]() başka birşey ![]() ![]() daha yüce ![]() daha akılalmaz ![]() daha sınırsız ![]() uçsuz bucaksız,dursuz duraksız ![]() ![]() daha bir bağlar insanın elini kolunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk demişler bunun adına ![]() ![]() aşk değil benim senden gidemeyişim ![]() ![]() başka birşey ![]() ![]() daha yüce ![]() daha akılalmaz ![]() daha sınırsız ![]() uçsuz bucaksız,dursuz duraksız ![]() ![]() daha bir sefil eder insanı benim sende kalakalmışlığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|