Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilgazda, kayak, üniversitelerarası, şampiyonası

Üniversitelerarası Kayak Şampiyonası İlgaz'da

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üniversitelerarası Kayak Şampiyonası İlgaz'da

Avrupa Üniversitelerarası Kayaklı Koşu Şampiyonası'nın Çankırı'nın Ilgaz İlçesi'ndeki Yıldıztepe'de yapılmasına karar verildi
Türkiye üniversiteler Spor Federasyonu Başkanı ProfDrKemal Tamer'in kendilerine yarışma konusunda bilgi verdiğini açıklayan çankırı Kayak Antrenörleri Başkanı İmdat Yarım, Avrupa'daki üniversite takımlarının katılabileceği yarışmalar, bayanlar ve erkeklerde 4 kategoriden yapılacak Yarışmalar 7-9 Mart 2008'de düzenlenecek dediİmdat Yarım, yarışmanın Avrupa'da bir ilk olduğunu, geleneksel olarak çankırı'ya kazandırılması için çok iyi düzenlenmesi gerektiğini anlatırken şöyle konuştu:

ülkemize üst düzey yarışmalar kazandırmada öncülük yapan üniversiteler Federasyonu, Erzurum'da yapılacak 2011 üniversite Kış oyunlarını da alarak Erzurum'a ve ülkemize katkı sağladı çankırı'da da bu yarışmanın hakkıyla yerine getirilmesi, Ilgaz'ın turizm potansiyeline katkı sağlaması açısından da önemli üniversiteler Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası'nın da Yıldıztepe'de yapılamasıyla yaklaşık 30 üniversiteden 200'e yakın sporcu, buraya gelecek

Kaynak:Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com