Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyon, eğitim, kocatepe, lisansüstü, programı, üniversitesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Programı

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Programı

okundu

TCAFYON KOCATEPE üNİVERSİTESİREKTöRLüĞüNDEN
2007-2008 öğretim yılı güz dönemi, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Sağlık Bilimleri Enstitülerinin anabilim dallarına lisansüstü eğitim program kontenjanları başvuru tarihleri ve sınav yeri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir
FEN BİLİMLERİ ENSTİTüSü

ANABİLİM DALIYüKSEK LİSANS (TEZLİ)YüKSEK LİSANS (TEZSİZ)DOKTORA
ALES

Maden Mühendisliği10SAYMühendislik Fakültelerinin Maden Mühendisliği ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Mezunları

Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği5SAYJeodezi ve Fotogrametri Mühendisi Mezunları

Seramik Mühendisliği (*)14SAYMühendislik Fakültelerinin : Seramik Mühendisliği-Metalurji ve Malzeme Müh -Malzeme Bilimi ve Müh-Kimya Mühendisliği-Fizik Mühendisliği, Elektrik mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak
Fen Fakültelerinin: Kimya ve Fizik bölümlerinden mezun olmak

Gıda Mühendisliği10 SAYGıda Mühendisliği mezunları ve lisans öğrenimi sırasında gıda müh bölümünden fark dersi alan lisans mezunları Alan dışından başvuran adaylara transkriptlerine bakılarak bilimsel hazırlık programı uygulanacaktır

Yapı Eğitimi10SAYTeknik Eğitim Fakültesi Yapı Eğitimi, Mühendislik Fakülteleri İnşaat Müh Bölümü ve Mimarlık Fakültesi Mezunları

Makine Eğitimi (**)20SAYTeknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi, Mühendislik Fakülteleri Makine Mühendisliği, Tarım Makineleri Bölümü Mezunları

Metal Eğitimi55SAYTeknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi, Mühendislik Fakülteleri Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü mezunları

Elektrik Eğitimi7SAYTeknik Eğitim ve Mühendislik Fakültelerinin Elektrik, Elektronik Bölümü Mezunları

Bilgisayar5SAYTüm Lisans mezunları (Branş dışı olanlara Bilimsel Hazırlık programı uygulanır)

Matematik53SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi Matematik, Eğitim Fakültelerinin ortaöğretim Matematik öğretmenliği bölümü mezunları başvurabilir

Kimya13SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi Kimya Bölümü, Mühendislik Fakültelerinin Kimya Mühendisliği bölümü mezunları başvurabilir

Biyoloji18SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi Biyoloji, Eğitim Fakültelerinin ortaöğretim Biyoloji öğretmenliği bölümü mezunları başvurabilir

Fizik12SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi Fizik, Eğitim Fakültelerinin ortaöğretim Fizik öğretmenliği bölümü mezunları başvurabilir

İstatistik4SAYİstatistik, Matematik, Matematik öğretmenliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri mezunu olmak

Ortaöğretim Matematik (Tezsiz) 50SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi ve muadili fakültelerin ilgili alanından mezun olan adaylar başvurabilir

Ortaöğretim Biyoloji (Tezsiz)50SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi ve muadili fakültelerin ilgili alanından mezun olan adaylar başvurabilir

Ortaöğretim Kimya (Tezsiz)50SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi ve muadili fakültelerin ilgili alanından mezun olan adaylar başvurabilir

Ortaöğretim Fizik (Tezsiz) 50SAYFen Edebiyat, Fen Fakültesi ve muadili fakültelerin ilgili alanından mezun olan adaylar başvurabilir

Devamını görmek için Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com