Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, haftaki, programlar

Bu Haftaki Eğitim Ve Programlar

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Haftaki Eğitim Ve Programlar

Önümüzdeki günlerdeki eğitim,konferans,seminer ve programları buradan öğrenebilirsinizAşağıda ilgili programların tarih,yer ve zaman olarak bilgilerini bulabilirsiniz

ETİ çOCUK VAPURU RESİM SERGİSİ

Düzenleyen: Eti Gıda

Tarih: 31 Aralık 2007'ye kadar

Yer: Akmerkez

İçerik: Eti'nin Sosyal Hizmetler ve çocuk Esirgeme Kurumu (SHçEK) ile yaptığı işbirliği doğrultusunda hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışması Eti çocuk Vapurunda düzenlenen sergi İstanbullularla buluşuyor çocuklar tarafından resim atölyelerinde yapılan eserlerin yer aldığı sergi, 31 Aralık'a kadar Tepe Nautilus'ta ziyaretçilerini bekliyor

Web: wwwetietieticom

E-posta: sezinkir@globaltanitimcom

Telefon: (0212) 270 52 32FOTOĞRAFLARDA ALINTERİ

Düzenleyen: Albaraka Türk Katılım Bankası

Yer: Sirkeci Garı

İçerik: 1Ulusal Fotoğraf Yarışması'na katılan 1882 fotoğraf, Alın Teri sergisinde bir araya geldi Yarışmada, katılımcılar Anadolu'nun dört bir yanında devam ettirilen ve kaybolmaya yüz tutmuş yüzlerce farklı mesleği fotoğraflayarak unutulmaya yüz tutan birçok meslek ve zanaati gözler önüne serdi

E-posta: canerbaykara@globaltanitimcom

Telefon: (0212) 270 52 32GELİŞİM VE PSİKOPATOLOJİ

Düzenleyen: Okan üniversitesi

Tarih: 24 Aralık 2007

Yer: Okan üniversitesi Akfırat Kampusu

İçerik: Okan üniversitesi IV Psikoloji Günleri kapsamında Prof Dr Yankı Yazgan, Gelişim ve Psikopatoloji konulu bir seminer verecek Herkese açık ve ücretsiz olan seminer 13:30- 15:30 saatleri arasında gerçekleştiriliyor

Web: wwwokanedutr

E-posta: minetuntas@okanedutr

Telefon: (0216) 677 16 30 / 1235TSEV'DE EĞİTİMLER

Düzenleyen: Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV)

Tarih: 27 Aralık 2007

Yer: Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı

İçerik: TSEV, Aralık ayı eğitimlerine 25 Aralık'ta yapılan Sigorta Poliçesinde Kanunen Bulunması Zorunlu Olan Bilgiler ve 25-26 Aralık'ta yapılan Mühendislik Sigortaları Temel Seviye konulu eğitimlerin ardından 27 Aralık'ta Sigortacılıkta İç Denetim ve Kalite Yönetimi başlıklı dersle devam ediyor

Web: wwwtsevorgtr

E-posta: egitim@tsevorgtr

Telefon: (0212) 296 22 57SELPAK SNOWBOARD TASARIM

YARIŞMASI

Düzenleyen: İpek Kağıt'ın markası Selpak

Tarih: 10 Ocak 2008 tarihine kadar

İçerik: İpek Kağıt'ın iştirakleri arasında bulunanı Selpak'ın sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarının ürünü olduğu belirtilen Selpak Sensitive Mendil, gençleri İnternet üzerinden düzenlediği Snowboard Tasarım Yarışması'na davet ediyor Yarışmada birinci gelerek ipi göğüsleyen tasarım gerçek bir snowboard'a dönüşerek sahibine hediye edilecek Yarışmanın birincisine ayrıca 31 Ocak- 3 Şubat 2008 tarihleri arasında bir arkadaşıyla birlikte dört gün, üç gece Uludağ tatili ile dört gün birer saatlik snowboard dersi hediye edilecek

Web: wwwselpakcomtr

E-posta: aytulerinc@unitecomtr

Ahuilhan@unitecomtr

Telefon: (0212) 272 93 137 UNILEVER IDEATROPHY

Düzenleyen: Unilever

İçerik: Unilever'in her yıl üniversite öğrencileri için düzenlediği fikir yarışması yedinci yılında Unilever'in satış ve satış geliştirme fonksiyonlarını yöneten Customer Development departmanı için hazırlanacak yaratıcı fikirleri arıyor üçer kişilik takımlar halinde yarışmaya katılabilecek olan öğrenciler, farklı eleme süreçleri sonrasında adalarında Londra seyahati, HP Notebook, iPod Touch ve JVC Camcorder'ın olduğu hediyeleri kazanma şansı yakalayacak

Web: wwwunileverideatrophycom

E-posta: olcaye@excel-prcom

Telefon: (0216) 544 94 54İKİNCİ EDEBİYAT SöYLEŞİSİ

Düzenleyen: İstanbul Kültür Okulları

Tarih: 25 Aralık 2007

Yer: Kültür üniversitesi VIP salonu

İçerik: Kültürlü Günler kapsamında düzenlenen edebiyat söyleşileri, İkinci yeni şiiri konusuyla devam ediyor Söyleşide edebiyat dünyasının usta kalemleri Doğan Hızlan, Haydar Ergülen ve özgür özmeral katılımcı konuk olarak yer alacak Söyleşi 16:30 - 18:00 saatleri arasında

Web: wwwikuedutr

Telefon: (0212) 498 41 41

Kaynak:Sabah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com