![]() |
Bu Haftaki Eğitim Ve Programlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Haftaki Eğitim Ve ProgramlarÖnümüzdeki günlerdeki eğitim,konferans,seminer ve programları buradan öğrenebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ETİ çOCUK VAPURU RESİM SERGİSİ Düzenleyen: Eti Gıda Tarih: 31 Aralık 2007'ye kadar Yer: Akmerkez İçerik: Eti'nin Sosyal Hizmetler ve çocuk Esirgeme Kurumu (SHçEK) ile yaptığı işbirliği doğrultusunda hayata geçirdiği sosyal sorumluluk çalışması Eti çocuk Vapurunda düzenlenen sergi İstanbullularla buluşuyor ![]() ![]() Web: www ![]() ![]() E-posta: sezin ![]() ![]() Telefon: (0212) 270 52 32FOTOĞRAFLARDA ALINTERİ Düzenleyen: Albaraka Türk Katılım Bankası Tarih: 31 Aralık 2007'ye kadar Yer: Sirkeci Garı İçerik: 1 ![]() ![]() ![]() E-posta: caner ![]() ![]() Telefon: (0212) 270 52 32GELİŞİM VE PSİKOPATOLOJİ Düzenleyen: Okan üniversitesi Tarih: 24 Aralık 2007 Yer: Okan üniversitesi Akfırat Kampusu İçerik: Okan üniversitesi IV ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Web: www ![]() ![]() ![]() E-posta: mine ![]() ![]() ![]() Telefon: (0216) 677 16 30 / 1235TSEV'DE EĞİTİMLER Düzenleyen: Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) Tarih: 27 Aralık 2007 Yer: Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı İçerik: TSEV, Aralık ayı eğitimlerine 25 Aralık'ta yapılan Sigorta Poliçesinde Kanunen Bulunması Zorunlu Olan Bilgiler ve 25-26 Aralık'ta yapılan Mühendislik Sigortaları Temel Seviye konulu eğitimlerin ardından 27 Aralık'ta Sigortacılıkta İç Denetim ve Kalite Yönetimi başlıklı dersle devam ediyor ![]() Web: www ![]() ![]() ![]() E-posta: egitim@tsev ![]() ![]() Telefon: (0212) 296 22 57SELPAK SNOWBOARD TASARIM YARIŞMASI Düzenleyen: İpek Kağıt'ın markası Selpak Tarih: 10 Ocak 2008 tarihine kadar İçerik: İpek Kağıt'ın iştirakleri arasında bulunanı Selpak'ın sürdürdüğü Ar-Ge çalışmalarının ürünü olduğu belirtilen Selpak Sensitive Mendil, gençleri İnternet üzerinden düzenlediği Snowboard Tasarım Yarışması'na davet ediyor ![]() ![]() ![]() Web: www ![]() ![]() ![]() E-posta: aytul ![]() ![]() ![]() Ahu ![]() ![]() ![]() Telefon: (0212) 272 93 137 ![]() Düzenleyen: Unilever Tarih: 31 Aralık 2007'ye kadar İçerik: Unilever'in her yıl üniversite öğrencileri için düzenlediği fikir yarışması yedinci yılında Unilever'in satış ve satış geliştirme fonksiyonlarını yöneten Customer Development departmanı için hazırlanacak yaratıcı fikirleri arıyor ![]() ![]() Web: www ![]() ![]() ![]() E-posta: olcay ![]() ![]() Telefon: (0216) 544 94 54İKİNCİ EDEBİYAT SöYLEŞİSİ Düzenleyen: İstanbul Kültür Okulları Tarih: 25 Aralık 2007 Yer: Kültür üniversitesi VIP salonu İçerik: Kültürlü Günler kapsamında düzenlenen edebiyat söyleşileri, İkinci yeni şiiri konusuyla devam ediyor ![]() ![]() ![]() Web: www ![]() ![]() ![]() Telefon: (0212) 498 41 41 Kaynak:Sabah |
![]() |
![]() |
|