Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi > Güzeller Kampı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşivi, kimdir, kılıç, orhan, resim, resimleri

Orhan Kılıç Resimleri -Orhan Kılıç Kimdir -Orhan Kılıç Resim Arşivi

Eski 07-30-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orhan Kılıç Resimleri -Orhan Kılıç Kimdir -Orhan Kılıç Resim Arşivi

Orhan Kılıç (Orhan Kılıç Kimdir? - Orhan Kılıç Hakkında)

1974 yılında Alma
nya'da doğdu

Berlin Yüksek Sanatlar Akademisi oyunculuk bölümünden 2000 yılında mezun oldu Turkiye'ye gelmeden once Stendal Şehir Tiyatrosu'nda iki yil oyunculuk yaptı ve çeşitli tv dizilerinde rol aldi

Oynadığı Diziler:
Sağır Oda
29-30
Güz Yangını

Orhan Kılıç la Söyleşi
Şöhret Beni Bozmaz"

Sağır oda'nın aras dağlı karekterine başarıyla hayat veren orhan kılıç hem oyunculuk yeteneği hem de yakışıklılığı ile zirve yolunda hızla ilerliyorAlmanyada doğup büyüyen ve tesadüfen Türkiye'de oyunculuğa başlayan orhan kılıç kendinden eminŞimdiden,daha uzun süre gündemde kalacağının sinyallerini veriyor:

Özgeçmişinizi öğrenebilirmiyiz?

19 Ekim 1974de almanyada doğmuşumGülhanım ve Ahmet Kılıçın en küçük çocuğuyum32 yıldan beri bu dünyanın ışığını süzmekteyimAlman vatandaşıyım2 yıl önce tatil içn Türkiye'ye gelmiştimKısmet böyleymişBurada,adını vermek istemediğim biriyle tanıştımSinemayla uğraşıyorduBana burada kalırsam çok iş yapabileceğimi söyledi,kaldımBu nedenle çok şanslı olduğuma inanıyor,yatıp kalkıp ALLAH'a şükrediyorum

Almanyada ne yapıyordunuz?
Almanyanın en büyük okullarından biri olan berlin sanat akademisinde eğitim gördümUfak tefek roller kaptım,bir filmde oynadımDaha yolun başındayım ama söylemeden de geçemeyeceğim;Rol aldığım ilk tiyatro oyunuyla en iyi erkek oyuncu ödülü kazandım

Sağır Oda'dan nasıl teklif geldi?
Beni aradıklarında boğazda balık tutuyordum1-2 gün kalmıştı almanyaya dönmemeKafamdaki tüm soruları,kuşkuları sordumVerilen cevaplardan tatmin oldum ve teklifi kabul ettim

Dizideki Aras Dağlı karekteri ile aranızda benzerlik varmı?
İkimizde idealist insanlarızAras,Türk istihbarat biriminin yetiştirdiği en iyi elemanlardan biriÇok donanımlıVatanını her şeyden çok seviyorBenim gibi
Çok iyi dans ettiğinizi öğrendik Gülümseme
Şov yapacak kadar ii bilirim dansıAlmanyada,Kübalı arkadaşlarımdan öğrendim
Hayranlarınız diziden sonra peşinize düşmüştür
Geçenlerde bir arkadaşımla Ortaköy'e çorba içmeye gittikDöndüğümüzde arabamın camında bir not kağıdıBir kadın numarasını bırakıp "lütfen beni ara"yazmışHiç işim olmaz tabi

Şöhret aşk hayatınızı etkiledi mi?
Şöhret umurumda bile deilBeni bozmazMesela Etilerde asla oturmam Adımın medyatik isimlerle aşk dedikodusu karışmasınıda hiç istemiyorum
Sokakta kız arkaşınızın elini tutup rahatça dolaşabilir misiniz yani?
TabiiHemde gururlaHayranlarım üzülecek diye bir korkum yokYüzlerce kadınla da uğraşamam zaten

Çapkın mısınız?
Çok çapkınımHer şeyi yaşadım,tattımArtık uslandım

Birlikte olacağınız kişide ne ararsınız?
İlk önce asil,hanımefendi ve ağır olacakSonra,benimle çocuk gibi ilgilenmesi lazımVe çok dağınık olduğum içn beni çekip çevirmek zorunda

Evliliği hiç düşünmedinizmi?
Hiçbir zaman evliliğe kendimi hazır hissetmedimKimseye de evlilik teklif etmedim

Nasıl bir sevgilisiniz?
Tatlı dilliyim öncelikleBana kızsalar da "bu adamın tatlı dili içn değer"diyorlarGülüşümle,hareketlerimle,karş ımdaki ne olan sevgimle onu mutlu ederim

Türk ve Alman kızları arasında fark varmı?
Türk kızının yeri bambaşkaAnlatılmaz bu,yaşanırMesela alman kızları,cebinizde para yoksa sizi idare ermez
Günlük yaşamınızda neler yaparsınız?
Tarih hastasıyımBilimsel kitaplar okurumRomanlar hiç tarzım deilŞimdi de osmanlıca öğreniyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com