07-30-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Kılıç Resimleri -Orhan Kılıç Kimdir -Orhan Kılıç Resim Arşivi
Orhan Kılıç (Orhan Kılıç Kimdir? - Orhan Kılıç Hakkında)

1974 yılında Alma
nya'da doğdu
Berlin Yüksek Sanatlar Akademisi oyunculuk bölümünden 2000 yılında mezun oldu Turkiye'ye gelmeden once Stendal Şehir Tiyatrosu'nda iki yil oyunculuk yaptı ve çeşitli tv dizilerinde rol aldi
Oynadığı Diziler:
Sağır Oda
29-30
Güz Yangını

Orhan Kılıç la Söyleşi
Şöhret Beni Bozmaz"
Sağır oda'nın aras dağlı karekterine başarıyla hayat veren orhan kılıç hem oyunculuk yeteneği hem de yakışıklılığı ile zirve yolunda hızla ilerliyor Almanyada doğup büyüyen ve tesadüfen Türkiye'de oyunculuğa başlayan orhan kılıç kendinden emin Şimdiden,daha uzun süre gündemde kalacağının sinyallerini veriyor:
Özgeçmişinizi öğrenebilirmiyiz?
19 Ekim 1974de almanyada doğmuşum Gülhanım ve Ahmet Kılıçın en küçük çocuğuyum 32 yıldan beri bu dünyanın ışığını süzmekteyim Alman vatandaşıyım 2 yıl önce tatil içn Türkiye'ye gelmiştim Kısmet böyleymiş Burada,adını vermek istemediğim biriyle tanıştım Sinemayla uğraşıyordu Bana burada kalırsam çok iş yapabileceğimi söyledi,kaldım Bu nedenle çok şanslı olduğuma inanıyor,yatıp kalkıp ALLAH'a şükrediyorum
Almanyada ne yapıyordunuz?
Almanyanın en büyük okullarından biri olan berlin sanat akademisinde eğitim gördüm Ufak tefek roller kaptım,bir filmde oynadım Daha yolun başındayım ama söylemeden de geçemeyeceğim;Rol aldığım ilk tiyatro oyunuyla en iyi erkek oyuncu ödülü kazandım
Sağır Oda'dan nasıl teklif geldi?
Beni aradıklarında boğazda balık tutuyordum 1-2 gün kalmıştı almanyaya dönmeme Kafamdaki tüm soruları,kuşkuları sordum Verilen cevaplardan tatmin oldum ve teklifi kabul ettim
Dizideki Aras Dağlı karekteri ile aranızda benzerlik varmı?
İkimizde idealist insanlarız Aras,Türk istihbarat biriminin yetiştirdiği en iyi elemanlardan biri Çok donanımlı Vatanını her şeyden çok seviyor Benim gibi
Çok iyi dans ettiğinizi öğrendik Gülümseme
Şov yapacak kadar ii bilirim dansı Almanyada,Kübalı arkadaşlarımdan öğrendim
Hayranlarınız diziden sonra peşinize düşmüştür
Geçenlerde bir arkadaşımla Ortaköy'e çorba içmeye gittik Döndüğümüzde arabamın camında bir not kağıdı Bir kadın numarasını bırakıp "lütfen beni ara"yazmış Hiç işim olmaz tabi
Şöhret aşk hayatınızı etkiledi mi?
Şöhret umurumda bile deil Beni bozmaz Mesela Etilerde asla oturmam Adımın medyatik isimlerle aşk dedikodusu karışmasınıda hiç istemiyorum
Sokakta kız arkaşınızın elini tutup rahatça dolaşabilir misiniz yani?
Tabii Hemde gururla Hayranlarım üzülecek diye bir korkum yok Yüzlerce kadınla da uğraşamam zaten
Çapkın mısınız?
Çok çapkınım Her şeyi yaşadım,tattım Artık uslandım
Birlikte olacağınız kişide ne ararsınız?
İlk önce asil,hanımefendi ve ağır olacak Sonra,benimle çocuk gibi ilgilenmesi lazım Ve çok dağınık olduğum içn beni çekip çevirmek zorunda
Evliliği hiç düşünmedinizmi?
Hiçbir zaman evliliğe kendimi hazır hissetmedim Kimseye de evlilik teklif etmedim
Nasıl bir sevgilisiniz?
Tatlı dilliyim öncelikle Bana kızsalar da "bu adamın tatlı dili içn değer"diyorlar Gülüşümle,hareketlerimle,karş ımdaki ne olan sevgimle onu mutlu ederim
Türk ve Alman kızları arasında fark varmı?
Türk kızının yeri bambaşka Anlatılmaz bu,yaşanır Mesela alman kızları,cebinizde para yoksa sizi idare ermez
Günlük yaşamınızda neler yaparsınız?
Tarih hastasıyım Bilimsel kitaplar okurum Romanlar hiç tarzım deil Şimdi de osmanlıca öğreniyorum
|
|
|