![]() |
Gece Yrısı Şarkı Sözü Uğur Erdem - Gece Yrısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gece Yrısı Şarkı Sözü Uğur Erdem - Gece YrısıGece Yrısı Şarkı Sözü Uğur Erdem - Gece Yrısı yine gece yarısı yine aklımda sen seni özlüorumm seni düşünüorum hergece dinletemediğim bu sözleri sana sana sölüorum seni bekliorum hyal ediorum o güzel günleri günlerinle yaktın bni ne olur dön geri hayal ediorum o gsll günleri günlerinle yaktın bni ne olur döngeri seni sevdim sevdiceğğim sonuna de seveceğim ömrümü sana adadım asla vazgeçmeyeceğim seni sevdim sevdiceğim sonuna dek seveceğim ömrümü sana adadım asla vazgeçmeyeceğim bir gece yarısı syne aklımda sen seni öslüorum seni düşünüorum dinletemediğim bu sözleri sana sana sölüorum seni bkliorum hayal ediorum o gsll günleri günlerinle yaktın bni ne olur döngeri hayal ediorum o gsll günleri günlerinle yaktın bni ne olur döngeri yağmur yağar sessiz ve sensiz ağlar göslerin dertsiz çilesiz günler günler senelere döner bensz ufuktan ufuktan bir ışık doğar yerli yerisz ama birgün kaybolur seni seven bu densiz hayal ediorum o gsll günleri günlerinle yaktın bni ne olur döngeri hayal ediorum o gsll günleri günlerinle yaktın bni ne olur döngeri |
![]() |
![]() |
|