![]() |
Duş Şarkı Sözü Teoman - Duş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duş Şarkı Sözü Teoman - DuşDuş Şarkı Sözü Teoman - Duş bu aşk, bizi nereye kadar savurursa ![]() ![]() o kadar acıtacak canımızı, ama olsun ![]() ![]() daldır elini göğsüme, al kalbimi! bul damarımı, bas ilacı! dindir acımı! çok mutluyum şu anda ![]() ![]() ellerim vücudunda ![]() ![]() umurumda değil artık dünya! son defaymış gibi kaybederken kendimi, en ucuz şaraplarda ![]() ![]() son defaymış gibi kaybederken kendimi, sırılsıklam vücudunda ![]() ![]() eğildim, öptüm dudaklarından ![]() ![]() saç telin vücudumdan küvete aktığında, içindeyim içimdesin, anladım ![]() ![]() aşk kanımda, kasıklarımda ![]() ![]() çok mutluyum şu anda ![]() ![]() ellerim vücudunda ![]() ![]() umurumda değil artık dünya! son defaymış gibi kaybederken kendimi, en ucuz şaraplarda ![]() ![]() son defaymış gibi kaybederken kendimi, sırılsıklam vücudunda ![]() ![]() ''güneşteyim eriyor balmumum ![]() ![]() sapır sapır dökük kanatlarım ![]() ![]() aksın bacaklarından, oluk oluk ![]() ![]() milyonlarca doğmayacak çocuklarım!' (son tekrar) : son defaymış gibi kaybederken kendimi, en ucuz şaraplarda ![]() ![]() son defaymış gibi kaybederken kendimi, sırılsıklam vücudunda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|