![]() |
Ben Burdayım Şarkı Sözü Tuğrul Arsever - Ben Burdayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Burdayım Şarkı Sözü Tuğrul Arsever - Ben BurdayımBen Burdayım Şarkı Sözü Tuğrul Arsever - Ben Burdayım Ben sorun oldum dünyaya Kim anlar ki halimi? Kim duyar ki benim sesimi? Hayat,öyle zor ki yalnızken Başa çıkmak kolay mı? Güçlü olup başarmak okadar zor mu? Mümkün mü? Ama kocaman bir adamım,çocuk değilim artık ben Önce sevip sonra bırakmam Bana öğretmezsen doğruyu,nasıl adam olucam? Beni nasıl sayacaklar? Ve ben sorun oldum dünyaya Kimse beni duymuyor Yalnız olmak çok zor hemde çok Ve sen,bana ne söylesende dinlemem ben yinede Anla artık, Ben burdayım Bana gösterdin sen yolumu Çekip aldın çıkmazdan Gördüm artık bende doğruyu Sana açarsam ben kalbimi,yardım eder misin ki? Yoksa sende,bırakıp gidecek misin? Duyun artık sesimi çünkü ben burdayım Hayat akıp giderken bir ucundan yakalasam Biri olsa yanımda güvenen inanan bana Ama sorun oldum dünyaya Kimse beni duymuyor Yalnız olmak çok zor,hemde çok Ve sen bana ne söylesen de,dinlemem ben yinede Anla artık ben burdayım Güçlüyüm, Ve burdayım,burdayım,burdayım |
![]() |
![]() |
|