![]() |
Sahibinin Sesi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Sahibinin Sesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sahibinin Sesi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Sahibinin SesiSahibinin Sesi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Sahibinin Sesi 1 ![]() Elbet bir gün başı dönecek dünyanın dönmekten ![]() ![]() "Ben bir ağacım yeşermekte dallarım ya" derken,yere düşen yapraklar ayrılmakta gövdemden ![]() Dünya rehavette,gözleri dalıp gitmekte,herkez kendince bir masumluk serüveninde ![]() Ruhum vücud karavanında,ölüm düz gidince ileride,yaptıklarım peşimde gerilerimde ![]() Son pişmanlık sabaha varmaz bir karanlı,nefsinin dişleri kalmamış seni dişlemekten yazık ![]() Belki sana göre ben delirmiş ve sorunluyum,,ben senin varmak istediğim o yolun sonuyum Sağım-solum-önüm-arkam zaman illetiyle sarılmış ![]() ![]() Ufaklıklar arsızlaşmış ![]() ![]() Nakarat ! Bıkmışım her gün aynı teranelerden ben ![]() ![]() ![]() kanıyorlar bak! ![]() ![]() ![]() Sağım-solum-önüm-arkam gafil,hüzün kuyusuna gark olur aciz,içim acı sahibi meçhul herkez,bu sahibinin sesi merkez! ![]() ![]() ![]() 2 ![]() El katipse kalp hakimdir ![]() ![]() ![]() hırka ![]() ![]() Tavsiyeye uyanlar tavsiyeyle yaşarlar ![]() elimde aynı hararetle yanan rap'ten meşalei,izin vermez deliyağız gözle görülen işgale,sözlerimden yüzümü gör bak eşgalime! ![]() ![]() ![]() Sıkıntı sıktığın zaman patlayan sivilce ![]() ![]() ![]() Diz kapakların kanar düşünce,iblis dalga geçer kananla sertçe ![]() ister dallara ![]() Önceden inanırdım ne yazik ki fallara ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|