![]() |
Dünya Kerhanesi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Dünya Kerhanesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya Kerhanesi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Dünya KerhanesiDünya Kerhanesi Şarkı Sözü Sagopa Kajmer - Dünya Kerhanesi Batimda gun yine sokaklar issiz, sarapkolikler ve para pesinde eli bicaklilar, sabah yumruk konusur, gecelerimde silahin notalari, derinde bir sela sabahlari, gazetelerde olumun ibret etkisi, mafya evreninde yaratilan kahraman adamlar, haracla kazanilan gunahlar, evimin onune dizilen onca sarhosun nagrasi ve polisin etkisizce bos fiilleri, guvenligim mi yoksa benliğim mi idam anlarinda terlemekteki? Kinime yemdi siddetin meyvesi, bizde bunca yikima katila katila siritir olduk, eylemim rapimle fiile donusecektir bilesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dunya keranesinde bakire degilsin, tecavuz edenler var Gozlerim de sagnak yagista, kalbim krizin bekcisi olmus Yak da ver sigarama derdimi anlatayim, duman olsun bu rapim Ben caresiz avare gezerken,gozyaslarim yaslanir oldu ![]() Bakislarimda kara ifade,istifade edilemeyen o masumiyetim, yuzunde meymenet goremediginiz liriklerimle bir butun ben, tuter tutun yazar cizer stilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|