Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
engel, görme, olarak, yollarına

'Beni Yollarına EngeL olarak Görme'

Eski 01-01-2008   #1
gülgüzeli

'Beni Yollarına EngeL olarak Görme'

Hayret etme,isyan etme,sus kalbim sus dinleBak masallar anlatılıyor her yerdeHepsi geçecek,kalıcı değil üzüLme!Hadi hadi bir an önce gülümseToparla kendini kalk o kaldırımdan gözyaşlarında ne sil yanaklarındanAğlama yürek bak kulak ver bu seseHala onlar aynı yerinde!Hala masal saatindeGeçicek,geçiyor,geçti bileGel sen onu bana sor birdeNasıl,nerde,kiminle nasıl gömdüm acıyı dinleSen meşkulken gülmekle,dar ağcını bile çok gördüm kendimeBenimle oynamak zevkmi verdi sana söyLe?Eğer çok hoşuna gittiyse yak beni yak ateşindeİstediğin ölmemse,gel al canımı yağmurlu bir gündeGittiğinden beri üşüyor yüreğimSensiz kim sarsın beni söyleHangi yalancı aşka mahkum ettin sevdamıHangi yerde dilden dile düşürdünŞimdi neden geri döndün,sen aşkı saçmalık gördünSevgi vardır uğrunda herşey harcanırSevgi vardır herşeyini harcasanda faydasızdırBitirdin beni her halinle,hadi söyle ona aşkım de!Haketmeyendin hayatımın heryerindeNasıl olduda soktum seni düşlerime?Nasıl olduda kirlettin düşlerimi bileNeden gittin,daha çok seven olabilirmi seni bendenO zaman yaşayamam ölürüm bunu bilSeni sevmekten utanır oldum,benliğimden koptumLütfen gelme üstüme ben acılarımla iyiyim böyleKır kalbimi kır,at,parçalara bölOnu senin olsun diye verdim nasıl olsaSende biraz olsun vicdan olsa,zaten yapmazdın böylesini bana
Bırak beni kaderimle başbaşa,alışkınım her yenildiğimde ağlamayaYastıklar yanı başımda istemem olma yanımda
Kızgınım,kırgınım sanaYada hala çok aşıkMahvettin beni senle,Bittim ben sende!Daha ne kadar yaşatacaksın bu acıyı kalbimeHadi topla gel en başa yineHaketmediğim sözleri vur yüzümeYine yeni baştan acıt canımıNede olsa alışkınım acının böylesineDaha fazla düşme gözümden gitrüzgarın estiği yönde,yüreğinin götürdüğü yere yada canın nereye isterseBen artık duramam önündeBeni yollarına engel olarak görmeBakma yüzüme benim işte seni hala deli gibi seven ben!Git şimdi git hadi istersen!Gidersen buda biter böyleİnan yaşamam sensiz seniGücüm yok artık hayalinde avunmayaHiç düşünmeden atarım kendimi dipsiz kuyularaKandıramazsın artık beni çocukçaGöremezsin bir daha yosun gözlerimiBakıpta şarkılar söyleyemezsinBenden sonra bir daha sevemezsinBenim senden sonra sevemeyeceğim gibiBeni unutamazsın Unutamayacağım gibi
Biliyorum seviyorsunBende seniKı$ın baharı beklediği gibiÖmür sürsede bekLerim Seni

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com