![]() |
Ayıp Degil Mi? Şarkı Sözü Seda Sayan - Ayıp Degil Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayıp Degil Mi? Şarkı Sözü Seda Sayan - Ayıp Degil Mi?Ayıp Degil Mi? Şarkı Sözü Seda Sayan - Ayıp Degil Mi? Geri dönecegim bekle demistin,,,sözünde durmadin ayip degilmi ![]() ![]() ![]() askimi kalbinde sakla demistin,birgün aramadin ayip degilmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani defterinde ihanet yoktu,hani benden baska sevgilin yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() kaderime küstüm senin yüzünden,sende hic merhamet hic insaf yokmu ![]() ![]() ![]() Nerelere gideyim söyle senin yüzünden,niye cile cekeyim senin yüzünden ![]() ![]() ![]() Ayip degilmi ayip degilmi gecen ömürden ayip degilmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasil unuturum ben nasil seni ne olur geri dön tut ellerimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir hefes ugruna hayallerimi nasil yikiyorsun ayip degilmi ![]() ![]() ![]() ![]() hani defterinde ihanet yoktu hani benden baska hic kimsen yoktu ![]() ![]() ![]() kaderime küstüm senin yüzünden,sende hic merhamet hic insaf yokmu ![]() ![]() ![]() Nerelere gideyim söyle senin yüzünden,niye cile cekeyim senin yüzünden ![]() ![]() ![]() Ayip degilmi ayip degilmi gecen ömürden ayip degilmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana da bana da yazik degilmiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|