|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
featmahsen, geçmişi, siyanür, sorguladım, sözü, şarkı |
![]() |
Geçmişi Sorguladım Feat.Mahsen Şarkı Sözü Siyanür - Geçmişi Sorguladım Feat.Mahsen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmişi Sorguladım Feat.Mahsen Şarkı Sözü Siyanür - Geçmişi Sorguladım Feat.MahsenGeçmişi Sorguladım Feat ![]() ![]() Tek çekimlik hep dert gülüşlük Ah hayat derdi ver siyanür çeker Bi monoton geçmeyen günü göster 91 liyi hayat deli eder Sen dostunu sat eline geçen kar Yalanlar içimde yakında patlar Siyanür bir çığlıktı içimde Onaltımda dışa vuran bi efkar Paçavralar yok yakılmış artık İsyan içimden defol git artık Bana kalan şükür bana gereklidir Yalanlar gitti günahla kaldık Dün çoçuktuk günah bilmezdik Ezan okunurdu namaz kılmazdık Bugün de aynıyız çocukmuyuz yok Hayır büyüdük eşşek kadar olduk Fani bu hayatın biteceğini Maddi değerlerin gideceğini Maneviyata kalan herşey artık Ne sevap işledik ne de namaz kıldık Çok güldük çok ağladık Tok koştuk açken yorulduk Çok can yaktık çok palavra attık Herkez aynı bak ne günlere kaldık Çek derdim çok ağladım olmadı Bağladım içime dertleri ağladım İçerde patlayan her dert sıkıntı Sevap ötürü içimde yok tıkırtı Bağlar içim nasır ağlar içimde kasırga var Sel önünde evim sallanır Sarsılan çok inançlar gördüm Hepside karaktersizmiş anladım Gelecek önümüzde dünse aynamız Çok yenilen gördük ama aynıyız Yenilip aynıyı yapmak hatamız Böyle giderse, bir gün batarız Diplere çakıldı denizaltım Dibe çökmek kötüymüş anladım, Çok azda olsa, bu duyguyu yaşadım Dostsuz kaldım dostu taşladım Raple buldum ,kendimi döktüm İçime atılan derdi kinle bürüdüm Dışa vurdum herkez şaşırdı Mahsen derdi içinde taşırdı Yorgun ellerim derbeder dilim Yazmaktan bıkmayan bi fitilim Ateşimi yaktım dünden artık Savaş başlasa öldürmeye hazırım Kalemim silahım elimle yazarım Haksızlık olsun kelamla azarım Siz susun artık dinleyin beni Mahsen'im bundan böyle anlayın Çok gün yaşadım yaşım az olsada Yaşıyorum hergün zaman dolsada Vakit nakittir zaman değerli Bunu biliyorum ama yazmam gerekli |
![]() |
![]() |
|